reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
:-D:-)Witajcie !!! wczoraj znów nie mogłam popisać z Wami bo wyciągnęłam mojego M do Manufaktury Łódzkiej. Niby już wyprawka dla Małej zakończona ale jak weszłam do Chicco to jeszcze jakieś spodenki mi się spodobały, to bluziunia itd. A dzisiaj niestety mój M zabiera laptopa do pracy bo musi zrobić aktualizację antywirusa i znów będe bez Was:-(. Wieczorkiem jak wróci to poczytam co u Was moje drogie ciężarówki.
U nas pogoda piękna - więc pozostanie mi wylegiwanie się na balkonie . Trzymajcie się ciepło i życzę Wam miłego dzionka :sorry2:

reklama
Joaś może faktycznie odmów wizyty! Skoro sami mają dzieci to powinni zrozumieć

iwoszku , dzikuje za rade wlasnie się też nad tym zastanawialam;-)

Joaś ja podobnie myślę jak Azile, kobietko po tym wolnym zamiast opocząc lub coś zrobić w domku padniesz ze zmeczenia na twarz:no::no::no:
sami dotakowi ludzie w domu na jeden dzień przy zaawansowanej ciąży mogą zmeczyć
Twoja decyzja, ale dbaj o siebie i maluszka z :angry::angry::angry:brzuszka, ale się nagadałam

Ja już na szczęscie po remoncie, teraz tylko wykończenia, ale na szczęście mój M sie tym zajmie... :) Cały ten remont i przeprowadzka dały mi w kość, cała spuchłam, dlatego teraz leże i odpoczywam:) Od tygodnia miezkamy na nowym i tak mi tu dobrze, tyle miejsca:) w ogóle rodzinke mam super, bo wszyscy pomogli by szybko zrobic nasze 4 kąty i później sprzatanie... . Małej pewnie tez bedzie tu dobrze. U nas tez piekna pogoda... chyba sie wybiore na ogródek do dziadków, bo az szkoda w lozku lezec:p Dzis mebelki dla małej przyjezdzaja:) M i braciszek będą mieć co robic przy skrecaniu... :) Miłego dnia zycze!

Po burzliwych duskusjach doszlismy do porozumienia i chyba zostanie Alicja:-):-):-):-):-):-)

Pierwszy raz widzialam tak zawiedzionego J, wyszlam z gabinetucala w skowronkach bo bardzo bardzo corcie chcialam, a on synka, jak mu powiedzialam to jak by piorun go trafil zaluje tylko ze zdjecia mu nie zrobilam:-):-):-):-) bo miala bym co malej pokazywac:-p:-p:-p
Gratuluje córki!!!!!!!!!!!!!!! Ale ci fajnie!!!! Tylko zazdrościć. A dla J to jest taki wierszyk. U chłopa zuch azawsze pierwsza jest dziewucha.;-)

Ja pewnie urodzę po terminie, malutkiej w ogole sie nie spieszy na swiat... i bardzo dobrze!!! :) a w ogole super, że rodzimy w lato... przynajmniej dla mnie:) Już sie nie potrafimy jej doczekać!

Głuszku dzięki za gratulacje, a tak fajnie zobaczyć od ciebie posta.:-)

Ja wczoraj lerzałam wieczorem, zamiast sprzątać i powiem wam że mój M byz zdziwiony tym. Ja i lerzenie , a mi brzuch się stawiał, nerwy mi puszczały. Coś ja czuję że nie dotrzymam, albo będzie tak , ze dzidzia teraz się śpieszy a później nie będzie chciał wychodzić. Ja kolejną wizytkę mam za 2 tygonie, ale jak będzie coś nie tak to mam dzwonić.

witam panie z rana moj mąż zarządził już z samego rana wyremontuje sobie piewnice i wstawi tam bilarda , cieszyłam się wczoraj ze ja wszystkie remonty mam za sobą :-:)-(

reklama
A ja mam ciągle kolano lub stopę tak dośc wysoko. A w dole dosłownie w pachwinach czuję takie przegrzebywanie tam mogą być rączki..mały mamunie łaskocze....:-D

Mam to samo! Malutka czka bardzo często, jak za długo sie nie rusza, to aż się dziwię. Ale jak tylko zaczynam liczyć czy jest te magiczne 10 ruchow na godzinę, wali nogami w żebra, aż miło:-)

Do góry