reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Snoopy;
gratuluję Córeczki i pięknego imienia - Alicja czyli tak jak moja Mama :-) Zobaczysz - jeszcze będzie to Córeczka Tatusia :-)

reklama
Oj Limba, jak Ci dobrze - moje nie wiedza ze mama wogole potrzebuje relaksu i odpoczynku.... Ale to na szczescie przede mna.... za jakies 9 lat

mata-kow-zapewniam Cie ze nie bylo to miłe.Stałam na parkingu koło supermarketu,zaczynam wysiadac,a tu jak mnie nie zaboli:szok::szok::szok:,brzuch sie potwornie napiął,myslałam ze skóra mi peknie,potem jjakies wiercenie i po chwili cisza.Przestraszyłam sie ,ale po chwili poczułam lekkie pukanie i wiedzialam ze z bobasem jest wszystko dobrze.Ale zakupy robiłam wiszac na wóżku jak 80 staruszka z balkonikiem.A główke to czułam normalnie miedzy nogami.Głupia baba jestem,juz sama nie jade nigdzie dalej.

milkaaa---dziękuję.Ogladałas polski film-Komedia Małżenska???Czasami sie czuje jak bohaterka tego filmu.
Joaś,napewno az tyle nie bedziesz czekac.Pamietaj,jezeli jest cos co lubisz robic i jest tylko twoje,no nie wiem czytanie,relaksacja przy swiecach-cokolwiek.Egzekwuj swoje prawo do tego i koniec.Po roku tak sie wszyscy przyzwyczaja ze uznaja to za normalne.

hej laski

właśnie wróciłam z badań ze szpitala i na szczęście maluszek się nie spieszy:tak:
waży 3100 termin według usg przypada na 26 maj:sorry2: kto wie może jednak donoszę pomimo rozwarcia:-)
leżąc na ktg i słuchając opowieści dziewczyn z patologii odechciało mi się wszystkiego i może dlatego przez 20 minut miałam jedynie dwa pokaźne skurczyki:sorry2:
idę w końcu się wyspać bo z tego wszystkiego noc miałam zawaloną:-(

snoopy gratuluję córeczki:tak:

dzisiaj się tak się zjeżyłam,że :szok: okazało się,że dzisiaj nie będzie już malowane tylko dopiero w pon :angry: ale jestem wkurzona - bałagan w domu, ubranka gdzieś upchane i przykryte po różnych kątach - a tu nic się nie dzieje... Nie mam już sił do tych remontów..

Joaś;
ludzie to nie mają wyczucia... nie dosyć,że Masz swoją gromadkę do ogarnięcia + brzuch - to jeszcze przybędzie Tobie cała armia...

reklama
Do góry