reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
... ledwo co przeczytałam... tyle napisałyscie :-D
Limba trzymaj sie mocno! szok ze to juz tak blisko... fajnie ze juz wróciłam ale podróz pociagiem dala sie we znaki :baffled:
ale za to u rodziców na łonie natury naladowałam baterie... a dzis jadac godzine tramwajem na szkole rodzenia przez pol krakowa chyba juz mi sie wyczerpały :laugh2::dry:
W domku pojadłam, odpoczełam nawdychałam sie swiezego powietrza w lesie byłam ;-) i słonka troszke chwyciłam... i wróciłam i nie powiem ze sie nie steskniłam za Wami ;-):tak::-D

reklama
Dziewczyny macie super brzuszki!
Ja postaram sie swoj wkleic niedlugo! Jak bylam teraz u rodzicow to spotkalam znajoma pielegniarke ktora stwierdziala ze pewnie na dniach rodze bo mam bardzo nisko brzuch :szok::szok::szok: wystraszyla mnie troche bo jeszcze miesiac i ja 450 km oddalona od swojego mieszkania w ktorym mam wszystko co do porodu potrzebne! Masakra... ale na szczescie udało mi sie wrocic :-)

A mi sie udało zrobic zakupy u moich rodziców super tanio bo za 100 zł mam 2 staniki (bardzo fajne i wygodne) szlafrok i 3 koszule- jadna na ramiączkach (dostałam gratis), jedną na guziki i jeszcze jedna z takimi rozcieciami na cycuchy :-D jak dobrze miec znajoma w sklepie z bielizną ;-)

Marta nie jest aż tak źle , zawsze można drobnym cięciem poprawić. U mnie to dopiero była pomyłka
. Postanowiłam w majowy weckend zrobić sobie pasemka na czarnych - jasne - wyszły żółte u góry a na dole nic nie wzięło i aż się popłakałam. Koleżanka poprawiała mi po paru godzinach i wyszło trochę lepiej. Przesiedziałam tydzień u męża i nadal nie mogłam się przyzwyczaić więc nawet nie czekałam 2 tygodni tylko położyłam czarną farbę na całość i jest ok, włosy nadal trzymają się głowy i nic mi nie odpadło.
Potem szwagier dopiero się przyznał że głupio wyglądałam ale ja sama wiedziałam że jest beznadziejnie.
U mnie remoncik prawie że skończony , przedpokój pomalowany zostały detale a do tego duże sprzątanie , prasowanie ale dała m na luzik do jutra nie ucieknie mi to wszystko a co ja robot, wolałam iść z dzieckiem na dwór.

Mata rzeczywiście fryzjerka przesadziła ze swoimi możliwościami ale najlepiej zanieś jej zdjęcie i pokaż o co chodziło niech poprawia za darmo po co masz dodatkowo płacić

Fryzurka bardzo ładna dobrze wybrałaś, ja sobie też skróciłam włoski i zmieniłąm kolor jest dużo wygodniej

Najlepsze jest to, że ona jest dobrą fryzjerką :baffled: ale nie chce mi się znów jechać 15 km w taki skwar :sorry2: dlatego pójdę chyba tu na miejscu, w końcu trzeba troszkę przyciąć boki, a tyle to nasze fryzjerki jescze potrafią :-D

Ja czekam do środy bo mam wizytę to mi ginka może powie coś więcej na temat terminu ale wydaje mi się że jeszcze daleko, brzuch mi się trochę opuścił jak stwierdził mąż a nie widział tydzień brzucha więc ma lepsze rozeznanie niż ja, nie mam skurczy tylko z dnia na dzień coraz mniej siły ale jeszcze coś tam zrobię. Wydaje mi się jednak ,że raczej skłania się ku przenoszeniu... z drugiej strony przy obecnej sytuacji w szpitalach nie wiem co lepsze

reklama
Do góry