reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata;
nożyczki w rękę i jaaaaazda :-D
tak w ogóle to żartuję oczywiście - masz ładne włosy i Tobie w każdej fryzurze będzie do twarzy

reklama
Tak też mi się zdawało, że coś jest nie tak i dlatego nie lubię jak mi fryzjer włosy przesadnie modeluje, bo wiem, że coś chce ukryć :sorry2: ja to nie mam szczęścia do fyzjerów, to już chyba 10 salon z polecenia i d-pa. Chyba muszę wybrać się do kolejnego :baffled: i to jutro, bo nie mam zamiaru łazić w takiej fryzurce :no:
kolejny dzień męczarni, tylko czy znajdę na jutro wolne miejsce :sorry2: no i czy mężulek wróci na tyle szybko z pracy, żeby mnie gdzieś podrzucić :sorry2:

U mnie jest jeszcze taki problem, że mam przesadnie proste włosy i za cholerę nie chcą się układać, do tego nie mogę mieć grzywki, bo głowa mnie boli (chyba mi zatoki łaskocze :sorry2:), a do tego teraz buzia jak księżyc w pełni :baffled: i coś mi się wydaje, że po "naprawie" włosów będzie jeszcze gorzej :dry:

reklama
Do góry