Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja również planowałam fryzjera przed porodem ale jakoś mi się odechciało
stwierdziłam że w taki gorąc najprościej będzie mi spiąć włosy i zawsze to lepszy komfort
może po porodzie mi się odwidzi
nabierz do J dystansu i zajmij się maluszkiem a wszystko jakoś się potoczy z czasem.

strasznie mnie to wkurza
a nóg swoich już nie poznaję przez tą pogodę z deka słoniątko się ze mnie zrobiło
ale poczekam, bo w ciąży szybko zdanie zmieniam 
poza tym strasznie w nich gorąco było, bo w ciąży zrobiły się grube i gęste, no a po lubią wypadać i jakbym miała takie całe długaśne pasma zbierać 
Kochane mój młody ma ospę:-( Mam pytanie czy jak ja już chorowałam to nic mi ani dzidziusiowi w brzuszku nie grozi. Kurczę sama nie wiem. Może lepiej zadzwonić do Gina i spytać. Może któraś z Was miała podobną sytuację. Jak będziecie coś wiedziały na ten temat napiszcie proszę.

Byłam dziś u ginki - szyjka przepuszcza luźno 3 palce, jest skrócona. Zrobiła mi taki masażyk jak nigdy dotąd.... teraz już wiem, że masaż szyjki faktycznie może boleć jeżeli robi się go porządnie.... powiedziała, żebym pochodziła przed ktg to może pojawią się skurcze, zatrzymają mnie w szpitalu, przebiją pęcherz i wszystko "pójdzie piorunem". Pojechałam na Starynkiewicza na umówione ktg a tam wszystko odwołane - z powodu nadmiernego obłożenia oddziału położniczego wstrzymane przyjęcia oraz planowane zapisy ktg - pewnie się boją, że którejś dziewczynie wyjdą na tym ktg porządne skurcze i będa musieli ją zatrzymać. Jutro mam dzwonić się dowiedzieć.