reklama
Iwoszku;
to pewnie rotawirus - dużo zdróweńka dla Rodzinki
właśnie wróciliśmy od lekarza - też stwierdził rota - powiedział,że jestem następna w kolejce

Mata wklejaj fotkę ciekawa jestem jak wyglądasz![]()
Właśnie, czekamy na zdjęcia!!!! Narobiłaś nam apetytu ;-)
Iwoszku;
mojej kumpeli córeczka złapała okropnego wirusa jak ona była w 6 mies. ciąży - co więcej, mała wylądowała w szpitalu a Milenie nic nie było. Mam nadzieję, że Ciebie nie dopadnie. Musi być dobrze.
Aniknulka;
słodkich snów :-)
mojej kumpeli córeczka złapała okropnego wirusa jak ona była w 6 mies. ciąży - co więcej, mała wylądowała w szpitalu a Milenie nic nie było. Mam nadzieję, że Ciebie nie dopadnie. Musi być dobrze.
Aniknulka;
słodkich snów :-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Właśnie umyłam włosy, bo jakoś nie lubię tych ułożonych przez fryzjerkę
poza tym chcę zobaczyć jak rzeczywiście będą się układać 

Martusia ja też chętnie zobaczę nową fryzurkę.
Dziewczyny ja od jutra nigdzie się nie ruszam. Wyszłam z domu - skwar, że szok. Ledwo wsiadłam do auta siku mi się chce . Myslę dobra dowiozę do Prakticera. Dojechałam nie ma moskitiery - przynajmniej siku zrobiłam. Pojechałam na zakupy - w połowie ich robienia brzuch mi zdębiał i wróciłam do domu. Nie zrobię obiadu bo nie mogę stanąc na nogach...a do tego opadł mi brzuch i to jak
jeśli nie urodze wcześniej to zwariuję
Ale za to kupiłam truskawki - położę się i zjem wszystkie..
Dziewczyny ja od jutra nigdzie się nie ruszam. Wyszłam z domu - skwar, że szok. Ledwo wsiadłam do auta siku mi się chce . Myslę dobra dowiozę do Prakticera. Dojechałam nie ma moskitiery - przynajmniej siku zrobiłam. Pojechałam na zakupy - w połowie ich robienia brzuch mi zdębiał i wróciłam do domu. Nie zrobię obiadu bo nie mogę stanąc na nogach...a do tego opadł mi brzuch i to jak

Ale za to kupiłam truskawki - położę się i zjem wszystkie..

Ale za to kupiłam truskawki - położę się i zjem wszystkie..![]()
Ale takie prawdzwe, nie-plastikowe??????
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Bardzo możliwe, że są już "prawdziwe" truskawki, bo u teściowej na ogródku już kwiatki przekwitają, a nie ma wczesnej odmiany
mam nadzieję, że zdążą dojrzeć prędzej niż dzieciątko, żebym mogła się najeść 
A tak poza tym wczoraj przeczytałam, że jeśli rodzice nie mają alergii, to mało prawdopodobne jest, żeby małe miało, dlatego można jeść wszystko z umiarem i jeśli pokarzą się jakieś dolegliwości, to dopiero wtedy eliminowac podejrzane składniki, żeby sprawcę znaleźć
:-)

A tak poza tym wczoraj przeczytałam, że jeśli rodzice nie mają alergii, to mało prawdopodobne jest, żeby małe miało, dlatego można jeść wszystko z umiarem i jeśli pokarzą się jakieś dolegliwości, to dopiero wtedy eliminowac podejrzane składniki, żeby sprawcę znaleźć

Podziel się: