reklama
Agacinko życzę szybkiego skończenia remontu pokoju dla maluszka:-) cieszę, się że sprawa rury załatwiona
i życzę już tylko miłych niespodzianek
Mata wklejaj fotkę ciekawa jestem jak wyglądasz
Snoopy życzę spokoju i uważam, że podjęłąś dobrą decyzję
Co do pijanych kierowców, życzę im wszystkiego najgorszego
niewinni gina na drogach przez ich głupotę

Mata wklejaj fotkę ciekawa jestem jak wyglądasz

Snoopy życzę spokoju i uważam, że podjęłąś dobrą decyzję
Co do pijanych kierowców, życzę im wszystkiego najgorszego

Mata;
myślę,że przyczynilo się do tego to długie siedzenie - wtedy jest gorsze krążenie i niestety efekt miałaś w postaci ogromnej opuchlizny.
Ja stosuję żel do nóg i stóp chicco i jak na tą chwilę jest ok - gorzej jest z parówkami u rąk - czasami to nawet ich zgiąć nie mogę
Snoopy;
i bardzo dobrze,że nie bierzecie ślubu... a poza tym ,,dzięki'' takim różnym sytuacjom możesz sprawdzić swoją drugą połowę i przekonać się czy możesz na niego liczyć, czy też wręcz przeciwnie
myślę,że przyczynilo się do tego to długie siedzenie - wtedy jest gorsze krążenie i niestety efekt miałaś w postaci ogromnej opuchlizny.
Ja stosuję żel do nóg i stóp chicco i jak na tą chwilę jest ok - gorzej jest z parówkami u rąk - czasami to nawet ich zgiąć nie mogę

Snoopy;
i bardzo dobrze,że nie bierzecie ślubu... a poza tym ,,dzięki'' takim różnym sytuacjom możesz sprawdzić swoją drugą połowę i przekonać się czy możesz na niego liczyć, czy też wręcz przeciwnie
u nas oddzial po remonciku i wszystko w chlodnych kafelkach
i naprawde moze bede glupio wygladac ale nie dam sie wcisnac w nic co bedzie dluższe niż do moich (obecnie nieistniejących
) kolan. Po za tym mam zamiar "sprawe " zalatwić szybku i wracać do domciu
marzenia...

ja tez już się na więcej dzieci nie piszę. Chyba bym musiała sobie przeszczepić kręgosłup żeby donosic kolejną ciążę...
Ale jesteście wariatki z tymi koszulkami hihihi

Co do spzitala to u mnie niestety mega gorąco.... buuuu
Ale jesteście wariatki z tymi koszulkami hihihi

Co do spzitala to u mnie niestety mega gorąco.... buuuu

Magdziarko;
proszę nie pisz już o jedzonku bo mam ślinotok
;-)
Iwoszku;
to pewnie rotawirus - dużo zdróweńka dla Rodzinki
Mata;
nie przejmuj się takimi durnymi komentarzami - dla swojego M i dla nas Jesteś piękną kobietką w ciąży :-)
agusia;
mi właśnie teraz cały czas pucną palce u rąk - na początku nie wiedziałam o co chodzi
proszę nie pisz już o jedzonku bo mam ślinotok

Iwoszku;
to pewnie rotawirus - dużo zdróweńka dla Rodzinki
Mata;
nie przejmuj się takimi durnymi komentarzami - dla swojego M i dla nas Jesteś piękną kobietką w ciąży :-)
agusia;
mi właśnie teraz cały czas pucną palce u rąk - na początku nie wiedziałam o co chodzi
J
Jola244
Gość
oj Ula niby tak ale nie wiadomo co może stać się jutro 

reklama
Podziel się: