reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Iwoszku, mam nadzieję, że Ciebie ominie.
Limba, trzymaj się!!

Ja tez puchnę, ale na razie nie koszmarnie. Problem tylko, że właściwie pomaga tylko leżenie. A jak tu leżeć, jak tyle spraw. W pracy jest o tyle lepiej, że tam jest klima i przyjemny chłodek.

reklama
Dzięki dziewczynki , wszystkie mamy śliczne domki każdy inny jak nasze dzidzie które będą też różne. Jedno będzie łyse ( obstawiam swoje bo moja nie miała wcale włosów ze 4 miesiące) drugie urodzi się z włoskami , ciekawa jestem jak wyglądają te nasze szkraby ;-)

mata faktycznie pani coś nie wyszło to odzworowywanie chociaż twoja fryzurka tez ma swój urok i mi isę akurat podoba....
limba mi pare osób powiedziało ze jestem podobna do Barbary Streisand- od tej pory sa moimi największymi wrogami :-D:-D:-D

Wszystkie brzuszki piękne bez dwóch zdań.

Kasiau ja też czekam na zdjątka naszych maleństw. Wątki o porodach i lekarzach pójdą w odstawke..a powstaną nowe i będziemy sobie oglądały nasze cudeńka:tak::-)

Asiu, gratuluję dobrych wieści.

Fajne opowieści o dzieciach. Myślę, że wszystkie (Głuszku) damy radę. Przecież dzieci dają tyle radości, że sa rekompensatą za wszystkie nieprzespane noce, zmęczenie, marudzenie.
Ja zakładam, że dam radę z dwójką. Czemu nie? :-)
Moja mama urodziła mnie, jak mój brat miła 1,5 roku. Tata w pracy, a ona sama z dwójką. I co? Dała radę. Podejrzewam, że my musieliśmy jako dziecie wyczuwać, że mama jest zajęta i nie zawsze ma czas. Nie miała z nami wielkiego kłopotu, jakiś specjalnych zazdrości, jakiś niesamowitych marudzeń.
Ja będę miała łatwiej, bo mam mojego męża do pomocy, bo jego praca z pewności na to pozwoli.

ja dziś też mam rekordową ilośc skurczy - co mnie akurat nie cieszy.... na szczeście wszystkie bezbolesne a wiec to pewnie zykły trening:tak:

Kochane dziewczyny,trzymam sie ale jest niewesolo.Całe cialo mnie boli,nie daje sie dotknąc,jestem rozdrazniona,chce mi sie wymiotowac i mam zawroty głowy.Brzuch twardy jak kamien,i boli mnie w krzyzu ale nie tak mocno tylko irytujacy tepy ból:baffled::baffled::baffled:Termin mam na 8 czerwca,dzisiaj rozpoczełam 37 tydzien-jeszcze dwa tygodnie musze wytrzymac---ide do wanny.Całuje Was,jakby cos to napisze.

reklama
Do góry