reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Czytałyście;

Półroczne dziecko pobite w stanie krytycznym

6-miesięczny chłopczyk w stanie krytycznym trafił do szczecińskiego szpitala z krwiakiem mózgu i pęknięciem czaszki. Jego rodzice i dziadkowie mieszkający w Choszcznie (Zachodniopomorskie) zostali zatrzymani przez policję - poinformował rzecznik zachodniopomorskiej policji Maciej Karczyński.
Jak powiedział rzecznik, według matki dziecka niemowlę doznało obrażeń pod jej nieobecność w domu, gdy chłopcem opiekował się jego ojciec. Ten zaś tłumaczył, że dziecko spadło z wersalki, gdy udał się on na chwilę do toalety.

Jednak według lekarzy, którzy przeprowadzili specjalistyczne badania, w tym tomografię komputerową, obrażenia zdiagnozowane u małego pacjenta, nie mogły powstać w wyniku upadku. Dziecko przeszło wcześniej złamania rączki i nóżki, ma także pęknięte żebra. Dziecko zostało zoperowane.

reklama
Joasiu to masz taki sam termin z usg jak ja :). Ciekawe ile mój Michał waży teraz. Ale też obstawiam 2,5 kg. 3 tygodnie temu wazył 2 kg a więc pewnie tyle.

gratuluję ze wszytsko w porządku. tylko faktycznie masz racje że pewnie pójdzie wcześniej bo łożysko masz już dojrzałe. A ciekawe jaka jest tego przyczyna? A wiesz że jak się odstawia fenoterol to c zęsto gęsto - tydzień, półtora i dzidzia jest z mamą :)

ja to w ogóle nie mogę czytac takich rzeczy. Zabiłabym takich rodziców!!!!!!!!! Jak mozna w ogóle skrzywdzic tak małe dziecko??? zreszta jakiekolwiek dziecko....
Ale najgorsze jest nasze prawo i ogólna znieczulica ze nikt nie reaguje jak coś takiego sie dzieje...

Głuszku a zwróć komuś uwagę traz , czy w autobusie czy na mieście pod blokiem- strach się bać. Staram się jak mogę coś powiedzieć ale .............:szok:

Ja mam w pszczolki jeszcze taka z pierwszego porodu. Wlasnie zatrzymalam ja tylko ze wzgledu na to, ze trojke w niej rodzilam. I teraz bede tez....
A na "po porodzie" mam juz dwie, ale tez czekam na kolejna - ma byc dostawa w sklepie :)

reklama
ja sie zastanawiam jak to możliwe ze maluch jest glowa na dole a czuje że mi ciś przy szyjce majstruje. A wiem ze na pewno tam ma głową - tak na lewo trochę bo jak go czka to tam mu glowa podskakuje. moze rączkami mnie tam smyra??? Macie tez tak? Bo na górze to na pewno mi tyłek wypina i kolanka czuje czasami - takie małe kuleczki.
genralnie mogę stwierdzić z całą stanowczoscia że rusza sie mniej niż Marysia i jest spokojniejszy - przynajmniej w brzuszku. Zobaczymy czy jak go łaskawie opusci to też będzie spokojny.

Do góry