reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Widziałam to w telewizji i wypowiadała się Pani że tam było codziennie słychać że dziecko płacze - co za sąsiedzi jak jest taka znieczulica to co poradzić ?

reklama
A ja wieczorem bylam disiaj na poczcie. Stoje w kolejce jak kazdy. A podchodzi do mnie staruszka i mowi, ze musi bez kolejki, bo nogi ja bola i puchna... Oczywiscie wpuscilam, tylko jakos mi sie tak dziwnie zrobilo... W zasadzie ja tez powinnam bez kolejki tez, ale nigdy nie mialam odwagi....

A ja wieczorem bylam disiaj na poczcie. Stoje w kolejce jak kazdy. A podchodzi do mnie staruszka i mowi, ze musi bez kolejki, bo nogi ja bola i puchna... Oczywiscie wpuscilam, tylko jakos mi sie tak dziwnie zrobilo... W zasadzie ja tez powinnam bez kolejki tez, ale nigdy nie mialam odwagi....

To dopiero historia może babcia okularków zapomniała.

Mnie też smyra tam w dole , uciska na pęcherz a na górze wypina zadek a najczęściej kopie po żebrach nóżkami i jak przyłożę rękę to czuj jakby chrząstki . Moja akurat pierwsza się duuużo mniej ruszała więc może będziesz miała spokojne baby :-)

Ja z jeszcze innej bekuni. Pokazywali dziś w TV zajęcia taniec brzucha dla kobiet w ciąży - śmiesznie to wyglądało - szkoła jest w Poznaniu :-)

a ja jestem taka że kiedyś zwróciłam uwagę jak ojciec lał synka. facet się tak na mnie popatrzył że przez chwilę pomyślałam ze jestem chyba głupia że się odzywam, nogi się pode mną ugięły, normalnie sobie myślę zaraz nie chlaśnie ( a byłam z Marysia miala roczek wtedy) i jeszcze coś małej zrobi. powiedziałam że zaraz wzywam policję. no ale co to dało - zabrał dzieciaka i pewnie mu wlał w domu.... Ale wolę myśleć że a nóż widelec da mu to coś to myślenia.... no może...

Co do kolejek to ja czasmi isę wpycham jak jest duża i szczególenie jak jestem z Marysią i mam mało do kupienia. Od razu wtedy zgóry wsyztstkim dziękuje za wpuszczenie mnie. najgorzej jest w hipermarketach bo mimo kas dla ciężarnych nie da się wepchać a do tego w każdej kasie stoi w kolejce cieżarna która się nie wpycha więc już stoję.....

a jak mnie tam czasem z grzywy przyfanzoli to mi świeczki stają w oczach. na szczecie nie często mu się to zdarza ale do przyjemności to nie nalezy.....:wściekła/y:

reklama
:rofl2: Witajcie moje drogie brzuchatki. Nareszczcie znów online - teraz tylko pozostało mi nadrobić zaległości w czytaniu i pisaniu z Wami. Widze, ze przez ten czas kiedy mnie nie było prócz blizniat żadna z Was sie nie rozdwoiła :-) i dobrze. No jak widac nam Magd:-)ziarko i inn. pozostało mało - bardzo mało czasu . Hehe i chyba dobrze bo jaj już mam dosc. Przez to ciepło nogi mi dzisiaj troszkę nabrzmiały - uuu to takie nie miłe... :-(

Do góry