reklama
Jotemka
Fanka BB :)
A ja wieczorem bylam disiaj na poczcie. Stoje w kolejce jak kazdy. A podchodzi do mnie staruszka i mowi, ze musi bez kolejki, bo nogi ja bola i puchna... Oczywiscie wpuscilam, tylko jakos mi sie tak dziwnie zrobilo... W zasadzie ja tez powinnam bez kolejki tez, ale nigdy nie mialam odwagi....
A ja wieczorem bylam disiaj na poczcie. Stoje w kolejce jak kazdy. A podchodzi do mnie staruszka i mowi, ze musi bez kolejki, bo nogi ja bola i puchna... Oczywiscie wpuscilam, tylko jakos mi sie tak dziwnie zrobilo... W zasadzie ja tez powinnam bez kolejki tez, ale nigdy nie mialam odwagi....
To dopiero historia może babcia okularków zapomniała.
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Mnie też smyra tam w dole , uciska na pęcherz a na górze wypina zadek a najczęściej kopie po żebrach nóżkami i jak przyłożę rękę to czuj jakby chrząstki . Moja akurat pierwsza się duuużo mniej ruszała więc może będziesz miała spokojne baby :-)
a ja jestem taka że kiedyś zwróciłam uwagę jak ojciec lał synka. facet się tak na mnie popatrzył że przez chwilę pomyślałam ze jestem chyba głupia że się odzywam, nogi się pode mną ugięły, normalnie sobie myślę zaraz nie chlaśnie ( a byłam z Marysia miala roczek wtedy) i jeszcze coś małej zrobi. powiedziałam że zaraz wzywam policję. no ale co to dało - zabrał dzieciaka i pewnie mu wlał w domu.... Ale wolę myśleć że a nóż widelec da mu to coś to myślenia.... no może...
Co do kolejek to ja czasmi isę wpycham jak jest duża i szczególenie jak jestem z Marysią i mam mało do kupienia. Od razu wtedy zgóry wsyztstkim dziękuje za wpuszczenie mnie. najgorzej jest w hipermarketach bo mimo kas dla ciężarnych nie da się wepchać a do tego w każdej kasie stoi w kolejce cieżarna która się nie wpycha więc już stoję.....
Co do kolejek to ja czasmi isę wpycham jak jest duża i szczególenie jak jestem z Marysią i mam mało do kupienia. Od razu wtedy zgóry wsyztstkim dziękuje za wpuszczenie mnie. najgorzej jest w hipermarketach bo mimo kas dla ciężarnych nie da się wepchać a do tego w każdej kasie stoi w kolejce cieżarna która się nie wpycha więc już stoję.....
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja do szpitala mam w kwiatki ;-) ale do domku chcę kupić sobie taką na ramiączkach i chyba z pszczólkami poszukam, a co 

reklama

Podziel się: