reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
ehhhee no własnie zakaz mi też on teraz przyszedł do głowy no ale Joaś w sumie dwa dni w tą a w tą to chyba nie robi różnicy :-D

reklama
A wiesz że jak się odstawia fenoterol to c zęsto gęsto - tydzień, półtora i dzidzia jest z mamą :)
Z tym fenoterolem to roznie bywa... Alo dzidziunie rodzaie bardzo szybko, albo mamy przenosza... W zaleznosci od organizmu. Wsrod moich kolezanek sa rozne przypadki. Zarowno takie, ze dzidzius pojawil sie kilka godzin po odstawieniu lekow do takich ze porod byl wywolywany.

Głuszku nie jesteś sama, mi też większość ludzi mówi, ale ja w ogóle sie tym nie przejmuję(Bynajmniej staram się) niech ten mój brzuch będzie ogromniasty oby maluszek zdrowy:tak::tak::tak:

Widzicie, u mnie w druga strone: no... nareszcie widac ze w ciazy jestes.... A jak bylam w 6 tym miesiacu to niania sasiadki mowi: czwarte a ja myslalam, ze po tym najmniejszym jeszcze taki zostal... no, ale wam sie dzieci "przytrafiaja"... Bo wiecie 4 planowanych to chore na glowe...

Ja, nie, bynajmniej.... Ae wokol mnie duuuuuzo brzuchatek zawsze bylo. Teraz tez jest sporo....

witajcie dziewczyny, ja też z czerwca - popisywałam z Wami swego czasu. Pewnie mnie nie pamiętacie.

Mam kontakt z iwosz, jak będę coś wiedziała, to dam znać.
My mamy termin na ten sam dzień, ja miałam zagrożenie przedwczesnym porodem, a iwosz mnie uprzedziła :happy:

Trzymajcie się w dwupakach, jak będę coś wiedziała, dam znać. Buźka! :-)

a ja myśle ze 4 to bynajmiej będziesz miała wesoło ale powiem ci ze wczoraj spotkałam się ze swoją znajomą i rok temu w marcu rodziła i teraz patrze a ona znowu w ciąży a ledwo wiąże koniec z koncem dlamnie to sie nazywa chore:szok:

reklama
Do góry