• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joalunia jeszcze nie ale w nocy był alarm od mojej sąsiadki( pisałam Wam o niej ) ale to by był ostry wcześniak bo 33 tc...ale już sytuacja opanowana - leki p/skurczowe dostała

reklama
Ja tez czesto czulam tak jakby raczkami mi w dole cos przekopywala.Teraz juz raczej taki ucisk-ginka mowi,ze juz sie obnizyla glowka.No,ale mimo to czesto prostuje sobie nozki,zaczepiajac o zebra-na szczescie w miare delikatnie.No i jak leze na boku to tez sie wyciaga-wtedy widac takie fajne wzgorki,a pod reka normalnie czuc stopki!Az mam ochote zlapac ja za taka malutka stopke,ktora sama wyciaga do podrapania:-)

o matko kochana :szok: zostawic was na kilka godzin !
wiecie co a mialam przeczucie ze jak dzis wejde na forum to taka informacje znajde jak od Iwoszka!
Mam nadzieje ze u nij wszystko ok!

ale faaajnie!!!! imiona te wydają mi się byc takie... charakterne. Mam nadzieję, ze damy sobie radę z charakterkami :-D
Ja mam same "charrrrrrakterrrrne" dzieci: Marrrrcin, Karrrrolina, Barrrrtosz a teraz bedzie Marrrrrtyna.... Moja mam mowi, ze jej ciarki przechodza jak slyszy te wszystkie imiona pod rzad.... A mi sie podoba.

reklama
No i wieczorem,po prysznicu,zauwazylam w wannie (w takim siteczku na wlosy) dwie kulki po 0.5cm bialej galaretki (polaczone ze soba).Dziewczyny,czy to moze mi juz po trochu wychodzic czop?!
...

Może być czop kochanie może być z krwią może byc bez...poobserwuj bielizną bo jak czop wychodzi to jest zwiększona ilośc wydzieliny...Ja miałam z Olkiem tak tydzień przed porodem ....a wyglądało według mnie jak sluz taki rozciągliwy jak kurze biiałko. Na wizycie ginekolog to sprawdzi bo wychodzeniu czopa towarzyszy lekkie rozwarcie szyjki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry