reklama
marlena nad
:)
Urszulko ja tez np jestem na miescie i biegam od sklepu do sklepu i nie pamietam co mialam kupic czasami robie sobie liste zakupow,ale czasami zapomne zrobic tez liste;-)
Ja już ledwo co się trzymam, boli mnie krzyż, skurcze czasami mnie takie łapią , ze juz myslę, ze to juz. Jestem ociężała i do tego juz mi się nic nie chce, aj tam zeby te dwa tygodnie wytrzymac i niech się dzieje co chce
Wolałabym aby nie było takich upałów jak wczoraj bo moje nogi wyglądały jak balerony

Jotemka
Fanka BB :)
Ja tez, Aniu, ja tez... Powolsie mobilizuje, kupuje sobie kozulki, ale jeszcze caa dluuuuuuga lista przede mna. Jutro brat wysle do mnie ciuszki, ktore im pozyczalam - ciuszki maluszki i mam nadzieje, ze do piatku dotra - potem ich pranie, prasowanie. Ale wczesniej musze oszlifowac i pomalowakomode dla Malutkiej. Dobra, no to zmykam do dzialania.... Duzo mam dzis do zrobienia, naprawde.
mata-kow
mama do kwadratu :)
Mi się wydaje, że dwójka dzieci to minimum. Oczywiście nie mam nic przeciwko, jeśli ktoś decyduje się na jedno, bo to w końcu jego wybór.
Teraz widzę jak przydaje się "mieć" więcej dzieci po mojej teściowej. Jedno ciągle w pracy i na niego nie moża zbytnio liczyć, drugi na stałe w Niemczech, ale jak trzeba gdzieś podjechać czy coś załatwić, to zawsze się ktoś znajdzie, nie mówiąc już, że gromadka dzieci to też większa pewność, że nie wyląduje się w domu dla starców
niestety staje się to coraz popularniejsze :-(
Ja też nie rozumiem o co tym ludziom z brzuszkami naszymi chodzi. Piersi też każda ma inne i większe, i mniejsze, ale jakoś o tym tak się nie dyskutuje ;-)

Teraz widzę jak przydaje się "mieć" więcej dzieci po mojej teściowej. Jedno ciągle w pracy i na niego nie moża zbytnio liczyć, drugi na stałe w Niemczech, ale jak trzeba gdzieś podjechać czy coś załatwić, to zawsze się ktoś znajdzie, nie mówiąc już, że gromadka dzieci to też większa pewność, że nie wyląduje się w domu dla starców

Ja też nie rozumiem o co tym ludziom z brzuszkami naszymi chodzi. Piersi też każda ma inne i większe, i mniejsze, ale jakoś o tym tak się nie dyskutuje ;-)

reklama
Powiem Wam, że Iwosz totalnie mnie rozwaliła tym, że o 3 w nocy spokojnie weszła na BB, żeby nam napisać, że jej wody odeszły i jedzie do szpitala
To jest wzorowa postawa forumowiczki! Ciekawe, co się teraz u niej dzieje...

Podziel się: