• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja zaliczę się do szczęśliwych posiadaczek koszul w kwiatki :-D
a co do tej koncentracji... u mnie też z tym ciężko - nie potrafię nawet podjąć decyzji jak mają być rozstawione mebelki w pokoju Malucha :-D

Ja już ledwo co się trzymam, boli mnie krzyż, skurcze czasami mnie takie łapią , ze juz myslę, ze to juz. Jestem ociężała i do tego juz mi się nic nie chce, aj tam zeby te dwa tygodnie wytrzymac i niech się dzieje co chce :rofl2:Wolałabym aby nie było takich upałów jak wczoraj bo moje nogi wyglądały jak balerony:szok:

Ja tez, Aniu, ja tez... Powolsie mobilizuje, kupuje sobie kozulki, ale jeszcze caa dluuuuuuga lista przede mna. Jutro brat wysle do mnie ciuszki, ktore im pozyczalam - ciuszki maluszki i mam nadzieje, ze do piatku dotra - potem ich pranie, prasowanie. Ale wczesniej musze oszlifowac i pomalowakomode dla Malutkiej. Dobra, no to zmykam do dzialania.... Duzo mam dzis do zrobienia, naprawde.

Mi się wydaje, że dwójka dzieci to minimum. Oczywiście nie mam nic przeciwko, jeśli ktoś decyduje się na jedno, bo to w końcu jego wybór.:tak:
Teraz widzę jak przydaje się "mieć" więcej dzieci po mojej teściowej. Jedno ciągle w pracy i na niego nie moża zbytnio liczyć, drugi na stałe w Niemczech, ale jak trzeba gdzieś podjechać czy coś załatwić, to zawsze się ktoś znajdzie, nie mówiąc już, że gromadka dzieci to też większa pewność, że nie wyląduje się w domu dla starców :sorry2: niestety staje się to coraz popularniejsze :-(

Ja też nie rozumiem o co tym ludziom z brzuszkami naszymi chodzi. Piersi też każda ma inne i większe, i mniejsze, ale jakoś o tym tak się nie dyskutuje ;-):-D

reklama
Powiem Wam, że Iwosz totalnie mnie rozwaliła tym, że o 3 w nocy spokojnie weszła na BB, żeby nam napisać, że jej wody odeszły i jedzie do szpitala :-D To jest wzorowa postawa forumowiczki! Ciekawe, co się teraz u niej dzieje...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry