reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja ostatnio dwa razy kupiłam ten sam numer magazynu, bo zapomniałam, że w domu już go mam :baffled: a teraz mam robić listę wszystkich drobnych rzeczy, które są poterzebne, żeby kuchnię przenieść i aż się boję, że będzie trzeba kilka razy do sklepu jechać, bo o czymś zapomnę :dry:

reklama
Ile należy zakupić opakowań podkładów poporodowych?? Mam 3 opakowania. Wystarczy czy jeszcze dokupić?? Dzięki za odpowiedzi :-)

No to wyobraźcie sobie, Drogie Roztargnione, że musicie jeszcze ogarnąć wszystko w pracy :-D W sumie uważam to za cud, że jeszcze niczego nie zawaliłam - chociaż małe zapominanka mi się zdarzają, ale jak dotąd niegroźne ;-)

Dziewczyny, nie rodzić jeszcze ;-) jeszcze tydzień min. proszę się powstrzymać :tak: a jeśli jednak coś się już zacznie, to trzymam kciuki, żeby szybko poszło ;-):-)

Limba daj zanać co u Ciebie

Widzę, że zbiorowe narzekanie :-D
to ja też się dołączę :sorry2: puchnę okropnie, dobrze, że tylko stopy, ale rano miałam już takie opuchnięte, że kedwo kapcie włożyłam :baffled: jutro wizyta i znając moją ginkę, to podniesie alarm, że to zatrucie ciążowe może być :sorry2: ale w domu ciśnienie mam w normie (a podwyższone ciśnienie to chyba też jeden z objawów), więc zostanie mi tylko zrobienie badania moczu, ale bardziej wydaje mi się, że opuchlizna jest wynikiem tego skwaru na dworze, niż zatrucia :sorry2:

kurcze weszłam na bb teraz bo myślałam że już coś wiadomo co tam u Iwoszka a ty cicho jeszcze Kinga też nic chyba jeszcze nie wie ;-)

reklama
Ja tu sobie spokojnie inne wątki czytam, wchodzę na ogólny i co? Zaczęło się :tak:

Iwosz, Limba trzymam za Was kciuki :-)

i coś mi się wydaje, że dziś będą dwie szczęśliwe mamusie :-)

Do góry