reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
natunia
12 czerwiec 2008
green_rank_3.gif

Miasto: UK

icon1.gif
kiedy termin???
piszcie czerwcoweczki na kiedy macie terminy :biggrin2:

Natuniu droga;

Wszystkie dążymy do tego aby na naszym forum znajdowała się mniejsza ilość wątków. Tak jak można zauważyć podobny wątek już istnieje - stworzyła go agacinka i Ona się nim opiekuje :-)lista-czerwcoweczek-nowa-
moim skromnym zdaniem nie ma sensu tworzyć drugiego bliźniaczego wątku - tak czy inaczej proszę o Wasze głosy

Czekalam za ktos to napisze:-):-):-):-) Ty z Magdziarka zyly sobie wypruwacie a tu cos takiego:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
ja tez mam do niego numer:-):-):-) ale jakos mi glupio tak zadzwonic, raz juz myslalam ze to zrobie ale na szczescie fauszywy alarmik byl:-D:-D:-D to na prawde bardzo mily i fajny lekarz, jak jeszcze kiedys bede w ciazy i dede tu mieszkala to ciaze u niego bede prowadzila:-):-):-):-)

a mam pytanko czy to ze siusiam co 30 min z zegarkiem w reku??? (od 17 wypilam prawie 2litrowy kartonik soku, strasznie mnie suszy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)

Jak sie mnozy razy 2 to mi wychodzi 2600 a teraz juz jest duzo wiecej:-)

powiedzcie mi ile dni lub tygodni pred porodem brzuch zaczyna sie opuszczac?
Ja jestem w 36tc i 3 dni temu zauwazylam ze mam brzuch troszke nizej i jestem bardziej zmeczona.nie mam sily ruszyc sie z lozka przez caly dzien

Z pierwszym synem opuścił mi się ok 38 tc i to tak nagle..teraz mam dośc nisko od dawna ale nie zauważyłam takiego granicznego momentu

ja tez mam do niego numer:-):-):-) ale jakos mi glupio tak zadzwonic, raz juz myslalam ze to zrobie ale na szczescie fauszywy alarmik byl:-D:-D:-D to na prawde bardzo mily i fajny lekarz, jak jeszcze kiedys bede w ciazy i dede tu mieszkala to ciaze u niego bede prowadzila:-):-):-):-)

a mam pytanko czy to ze siusiam co 30 min z zegarkiem w reku??? (od 17 wypilam prawie 2litrowy kartonik soku, strasznie mnie suszy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)

Jak sie mnozy razy 2 to mi wychodzi 2600 a teraz juz jest duzo wiecej:-)
dzwon kiedy ci trzeba :-D
A tak po za tym dziewczyny ja też pije jak oszalała już pije z butelki bo nniechce mi się wlewać do szklanki wody to kupiłam sobie butelkę kubusia play i wykręciłam ten smoczek :-D:-D i tylko przykręcam do 1,5 litrowych butelek i wypijam 2 po 1,5 litra dziennie i jedną 1,5 w nocy czy to jest normalne:szok:

reklama
Do góry