reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
tez mialam indukcje za pierwszym razem - i tez koszmar
u mnie wagowo tez szly w gore
3520
4020
a teraz tez byla Olga mniejsza....tak ze w dniu porodu wazyla by 3000-3200 - ale ja mialam ostatnie wazenie 25 tc - teraz bede miala w 36/37 tc

terminowo:
Agata - wywolywany 5 dni przed terminem
Jagodka - samoczynny 7 dni przed terminem

reklama
Dzień dobry wszystkim:-) wiem jak to zabrzmi, ale ja DOPIERO wstałam... i to tylko dlatego,że Klucha na dwór chciał iść:-p Tak sie czasem zastanawiam, czy wy nie cierpicie na bezsenność, zwłaszcza jak widzę posty kole północy albo zaraz po 7 rano :-pa doczytać to wszystko potem.... no nic, jakoś się udało :) Pani Prezes, pomysł z łączeniem świetny, mniej kopania, pogratulować każdemu, kto łapkę przyłożył:-):-)

Miałam jechać dzisiaj do pracy ale nie mam czym. Mam nadzieję, że przez weekend nie urodze bo nie mam podbitej legitymacji ubezpieczeniowej.
Magdziarko, to co ile tą legitkę trzeba podbić, bo ja nadal w takich sprawach zieloniutka jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y: a mam tylko jedną pieczątkę, którą mi wbili, jak się przyjmowałam do pracy, a sami nic nie mówili, żeby przypełznąć i podbić na nowo:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Asiowo, skądś to znam, na szczęście moja teściowa mieszka sobie w innym mieście i na dodatek na 4 pietrze, więc migam się od wizyt ile mogę:-):-) a tak na poważnie, może z nią pogadaj?? nie wiem, wytłumacz że cię wkurza i męczy takim zachowaniem??

Aniu, nie łam się, dzidzia zaczeka :laugh2: a przez te parę dni masz Nas :sorry2:

Myszko normalnie w książeczce jest taki zapis pieczątka ważna pół roku.Natomiast w przychodniach itp miejscach zadają zeby zapis był z bieżącego miesiąca. Może być tez druk ZUS_RUMA który co miesiąc dostajemy z pracy. U mnie kadrowa wpisuje mi V( maj) a ja sobie dostawiam I i będzie VI i VII itp...żeby nie biegac

po badaniu jak najbardziej w zaawansowanej ciazy moze wystapic plamienie:nerd:

i po seksach tez

ja już zapomniałam co to seksik :sorry2: a z tymi plamieniami to mi kamień z serca spadł, bo już przestałam plamić, więc to na pewno było po badaniu:tak:

tak w ogóle to mnie wczoraj na dole tak okropnie z dwa razy zakuło - miałyście tak może?

Joasiu ja kilka dni temu miałam takie ukłucie, że się kolana pode mną ugieły :szok: teraz tym bardziej jestem przewrażliwiona na tym punkcie :sorry2: i mi się wydaje, że teraz możemy odczuwać różne kłucia itp. bo w końcu nasze organizmy przygotowywują się do porodu:sorry2:

Dzięki magdziarko, dobrze wiedzieć, będę zwolnienie donosić to sie zapytam w kadrach, bo byłoby śmiesznie, jakby mnie do szpitala wziąść nie chcieli przez niepodbitą książeczkę :laugh2::laugh2:

hmm to ja chyba jako jedyna śmigać do porodu będę z legitymacją emeryta i rencisty :szok::-D w pracy nie mogłam wyrobić pracowniczej, bo dwóch mieć nie można, no i dobrze, bo moja ważna jest do września i nie muszę ganiać do pracy i podbijać :-p niby mogę też iść z podbitą legitymacją studencką, ale w razie jakby udało mi się już na uczelni obiegówkę złozyć, to przed obroną oddaję też legitymację (durnota jakaś, bo studentką jestem do września :angry:)

jakby udało mi się już na uczelni obiegówkę złozyć, to przed obroną oddaję też legitymację (durnota jakaś, bo studentką jestem do września :angry:)

Marta ja nie oddałam powiedziałam, że zgubiłam i do końca września byłam uprawniona do ulgi - to jest pomysłowośc - ale u nas wiele osób tak zrobiło

reklama
mata-mi ginka na ostatniej wizycie powiedziala,ze moge miec plamienie po badaniu szyjki(nie mialam),wiec to mozliwe.Dobrze,ze juz ci przeszlo:-)

Ja klucia tez mam,ale ostatnio bardziej taki scisk w samym dole-Majunia juz sie chyba powoli przygotowuje do wyjscia.

Do góry