Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Madziara nie ma jak to "miec łeb na karku",![]()
ale jestes kobitko zorganizowana:-):-):-):-), czy Ty komputer nosisz przy sobie??
masz 1000 obowiązków i jeszcze nan na bb dobrze pilnujesz
chyle czoła Tobie![]()
O tym juz dawno myslalam: jak to Magdziarka robi - taka zorganizowana jest. Ja to normalnie leniuch w porownaniu z nia jestem....

dziewczyny będzie dobrze a dzidziolki jeszcze poczekająnie nakręcajcie się zbytnio
ja mam z was najbliższy termin porodu i jakoś czuję że mam jeszcze tyleeee czasu i ze wszystkim zdążęaż sama siebie zadziwiam
![]()
Asiowo to poczytaj sobie co Ewcia pisała o swojej teściowej, włos na głowie się jeży!!!!!
wiecie co kochane, piszecie o braku konctracji...etc...etc...
a ja ostatnio robię taki błędy ortograficzne juz nie wspomnę o stylistycznych, że Madziarka pewnie pęka ze śmichu
dużo czytaam ksiązek, ale polskiego to nigdy nie lubiłam;-)
Magdziarka to ma ubaw napewno niesamowity , albo wręcz przeciwnie zalamuje ręce nad np. moją pisownią. Magdziarko musisz wybaczyć, mi ze względy na stwierdzoną dysortografie![]()
Bardziej smieję się z niumiejętnego stosowania słów lub przejęzyczeń. Poza tym sama trzaskam literówki i nie dam sobie ręki uciąć czy czasem byka nie walnęłam.;-)
Nie przeszkadza mi tak bardzo brzuch w pozycji stojacej, tylko jak sie schylam...no moze jest mala, nie wiem..u wielorodek brzuch czesto sie nei obniza w ogole - i nie wiem jak to ugryzc