reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
dzień dobry mamusie:happy::happy::happy::happy:
zaprowadziłam małą do żłobka i poszłam od razu na zkupki, a w sklepie mała zaczeła sie tak przekręcac, ze nie mogłam kroka zrobić:no::no::no::no:a pózniek tak mnie bolało po lewej stronie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:,nie wiem może to kolka była:baffled::baffled::baffled:, albo mała zaczeła na jakies narządy uciskać
na szczęscie przeszło:tak::tak::tak:
ja też mam zamiar dzisiaj poleniuchować, czas pomału się wyciszać

reklama
ja zabiorę rzeczy potrzebne tylko do szpitala, a na wyjscie dla mnie i maluszka przywiezie mi M,jak to wszystko się uzbier w torbie:ciuszki + kocyk+ Kosmetyki..etc to będzie tego ogrom, więc po co więcej brać ze soba:dry:

Na mnie a w zasadzie na mój bębenek śmiesznie się inne dzieciaki patrzą z wytrzeszczem gałeczek :-)

To takie zabawne jak się tak wpatrują a potem pytają o coś mamę czy tatę - ciekawe o co dokładnie ? :-)

Witam! Przyszlam zobaczyć co u Was. Jem śniadanko i zaraz idę się położyć, żeby przypadkiem nogi mi nie spuchły i rozwarcie się ie robiło :sorry2:

Mąż ma zawsze ubaw jak idziemy gdzieś na zakupy do większego sklepu. Prawie każda babka patrzy się na brzuch, potem na męża, no a mąż patrzy się na babkę, to ona zaraz udaje, że wcale się w naszą stronę nie patrzy :-D mi się jeszcze nie udało tego dobrze zauważyć, bo nie zwracam na to uwagi ;-) patrzę jak tu rozpalnować zakupy, żeby mało się nachodzić, kupić szybko to co trzeba i do domku, póki jeszcze jestem w stanie się turlać :-D

reklama
A mnie w przedszkolu to dzieci się o wszystko pytają. I są zdziwoione ze jeszcze będę miała dzidzi mimo że juz mam 2 dzieci. I troszkę są zawstydzone tym moim brzuszkiem. Ostatnio to na ulicach czuje sie ja zjawisko. Bo jak ide ze swiomi z przedszkola to mam dwie ręce zajęte(bo zkupy, córka za rękę)z przodu syn i jeszcze ten wystający brzuchol. Widze ja czasem wzbudzam litość u ludzi:-(. Troszke to smutne bo ja zawsze marzyłam o trójce alebo czwórce. :-) Ale to nic, jeszcze tylko troszke do będę wózek pchać

Do góry