reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dziewczynki, śliczne macie brzuszki.:tak::tak:
Ja 3 dni po porodzie wyglądam na jakiś 4 miesiąc :-p. Mam troszkę rozstępów koło pępka. Ale to te, które pojawiły mi się po porodzie Wojtka. No i są blade.

A ja parłam z zamkniętymi oczami - chyba. Naczynek popękanych nie miałam. A parcie długie, bo Wojtek 1 godz. 35 min, a Staś 40 min. Ale to raczej brak umiejętności, że tak długo. Co prawda te 40 min. to mi szybciutko zleciało.

Dziewczynki, trzymam kciuki za pomyślne wizyty i Wasze rozdwojenia!

A ja dziś przepakowałam jeszcze raz torbę do szpitala tak na wszelki wypadek :tak: i na kartce spisałam co jeszcze musze spakować (suszarka, glukometr itp.)
tez musze moja jeszcze raz przepakowac bo juz nie pamietam co gdzie w niej jest..a najlepiej zeby maz przy tym byl bo jak on pozniej bedzie musial dla mnie cos znalezc to dopiero bedzie tragedia;-)a liste tez mam i jak mi sie cos przypomni to dopisuje:-)

Mamootku a Ty już w domku? :-)

Behemott gratuluję wizytki :tak::-) chyba Joaś miała mieć też dzisiaj :confused:

Ja tez po wizycie. Szyjka twarda, gotowości porodowej nie ma ;-) i na 99% to będzie Dobrusia :tak: we wtorek KTG (będą też mi mierzyć ciśnienie, bo dzisiaj u ginki miłam 149/73 :baffled:). Poza tym główka w normie, brzuszek ciut większy, ale się śmieję, że to mały głodomór, bo często ma czkawkę ;-) wynik mógł być zawyżony przez mój tłuszczyk na brzuchu (którego mi nie brakuje :-D) więc się nie martwię.
Jednak na dniach nie będę rodzić, córeczka widocznie posłuchala tatusia i posiedzi zanim remont skończymy... i wygląda na to, że w weekend będę podchodzić do jednego egzaminu (mam 3, ale to byłoby wariactwo :baffled:) a tak zdam sobie najłatwiejszy ;-)

ja spadam spać bo skurcze mnie zamęczą obym tylko nprzespałą tą noc bo jestem zmęczona bardzo pozdrawiam was spokojnej nocki :tak:

reklama
Do góry