reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziarka pewnie nie może nacieszyć się powrotem do domku i zapewne Olek nie daje jej teraz chwilki. Stęskniony chłopak za mamą. Ale jak ją znam to zajrzy do nas w wolnej chwili. A póki co niech cieszy się swoimi chłopcami:tak::-D

Kasiu trzymam kciuki za szybki poród. No i czekamy na wiadomości.
Może w końcu się ruszy u nas. Bo ostatnio coś cisza z rozdwajaniem. A już kilka czerwcóweczek się przeterminowało.

Ja Kubę rejstrowałam w piątek. Teraz tylko czekam na Peselek i załatwiam becikowe no i może lada dzień wpadnie kaska z męża ubezpieczenia:-)

reklama
wilmek - jak jest malo procent -nie oznacza ze jest zle
po prostu nic sie nie dzieje - czyli nie ma porodu
ja miewam pomiedzy 7-13 % - to oznacza wielkie zero
50 % - cos tam sie dzieje
przy porodzie dochodza do 100 %
dokladnie sama sie nie znam
u mnie na zapisie nie drukuje jaki jest procent - to sie wyswietla po prostu na wyswietlaczu maszynki - ale nie jestem pewna czy tak jest i na innych maszynach - taka ma po prostu moj gin w gabinecie i tylko na takiej jak dotad mam robione

aaa - dziewczyny nierozdwojone jeszcze - zapiszcie sobie - jesli macie taka mozliwosc zapis KTG na komorce - dyktafon lub video - takie bicie serduszka to wspaniala pamiatka:tak:

Milkaa u mnie byly jakies takie do 20% i ze dwa sie trafily takie ktore doszly do ok 90% ...to juz nic nie rozumiem...

Jaka cisza na forum... i ja uciekam spac. Mam nadzieje ze moze któras czerwcówka w nocy urodzi ;-)
Kolorowych snów Dziewczynki i do jutra!!!;-)

Milkaa ale ważne jest też nie do ilu dochodzi tylko ich regularność. Ja miałam nawet ponad 100 % ale to nie skurcz - który powinien być takim pagórkiem tylko taki ostry wzost, który ponoć skurczem nie jest, a czym jest to nie wiem....

Kasiu trzymam kciuki zeby się zaczeło!!!
Darunia rodzę na Ujastku. Kurcze tyle sie naczekałaś a tu jednak może być cesarka.....

No własnie cisza.....

u mnie nic.....

ja to myślę ze bedę lipcóweczką jednak :baffled:

gluszku - u mnie ani pagorkow typu Bieszczady, ani typu Tatry - prosta linia:-D
I ja mam szanse byc lipcowka:-D Bedziemy we dwie:-D

dobranoc

Witajcie Dziewczynki!!!
Ja juz na nogach od 7- a obudziłam sie z tak wielką zachcianką na drożdżówkę z makiem ze przez całą ciążę takiej zachcianki nie miałam :-) no i oczywiscie ledwo oczy otworzyłam naciągnęłam spodnie i bluze od deresu i wystartowałam do piekarni a tam pani powiedziała ze niestety nie mają dzisiaj drożdżówek po czym widząc moją minę powiedziała, że za rogiem jest inna piekarnia i tam na pewno bedą mieli:-D:-D:-D no i juz jestem po sniadanku :tak:
Kurcze Dziewczynki jednak dalej bede trzymac kciuki zebyscie jeszcze w czerwcu urodziły!!! A może sie uda? Ciekawe co u mnie bedzie- naturalnie czy cesarka- cały czas mysle o tym :baffled:

Milka i głuszku to ja czuje sie jak przeterminowany babsztyl. Mam dość juz tego wszystkiego. Mam cały czas nie rególarne skórcze:baffled:. Nie są bolesne ale je czuje. W nocy znowu sie nasiliły , wiec spać nie mogłam bo jak głupia myślałam ze może już. Coś czuje że bez wywoływania to ten mój szkrabek nie wyjdzie. Mam bóle bardziej u góry brzuch a powinny być u dołu.
Dzieci dziś raną wstają i prawie ze łzami w oczach " kiedy ta dzidzia będzie". Już wszyscy jesteśmy tym zmeczenie. Tym bardziej że było mówione , zę raczej urodze wcześniej niż po. A tu d**p.

Magdziara wczoraj przysłała mi sms , ze są już w domku ale mały nie daje jej żyć.

reklama
Elizka świetnie Cie rozumiem, ja też juz jestem przterminowana a na dodatek ginka mówiła ze wcześniej urodze bo mam nisko brzuch itp. a tu guzik... i jeszcze poczekam z tydzień- jak pech to pech :baffled:

Do góry