daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Behemootku gratulacje- super masz!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem Głuszku ze niby w kazej chwili mnie moze zebrac ale ja w to jakos nie wierze0 skurczy, 0 jakichkolwiek śluzy i położna mówi ze dzisiaj mogę iśc poszalec na ''wianki'' ;-) a mam teraz tak spuchniete nogi ze masakra- palcami nie mogę dotknąc podłogi a u reki tez nie jest lepiej bo nawet piesci nie mogę zacinac- i musze chodzic bez kapci, bo nie wcisne nogi
i te upały na dodatek... ehhh... szkoda gadac
![]()
poczytaj Ach Śpij Kochanie - Język NiemowlątA mój kochany synuś dalej śpi po kilkanaście minut. magdziarko chyba będę miała teraz podobnie jak Ty:-(
Z tego co wiem, to nie bylo tak slodko - na porodowce Behemott byla o 5.50 z 2 cm rozwarcia. Szczegoly sama Wam opisze...No aleś się Behemocie uwinęła - o 12 na porodówce a o 13 dzidzia już na świecie??? SZOK i to pierworódka