reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
No no no. Widzę, że Jola nieobecna ale Mąż dzielnie nas podczytuje i przekazuje wiadomości. Szacuneczek:tak::tak::tak:
Uświadomiłam sobie, że ja jakbym poprasiła męża żeby coś napisał ode mnie w razie potrzeby to nie wiedziałby co z czym:tak::-D.

Pozdrawiam Jolcię również.;-)
Dla zniecierpliwionych KRA KRA

Agusiu u Nas się unormowała sprawa cycka...mam więcej pokarmu - czuję jak piersi wzbierają - Antoś się najada...sam dziękuje za pierś i juz tak nie wisi( wczoraj i dzisiaj) ale śpi słabiutko - jeszcze nie bardzo umie bez cycka ale już lepiej w porównaniu z poprzednimi dniami. Jestem dobrej myśli i zobaczymy w przyszłym tygodniu umówiłam się z położną laktacyjną na ważenie Antosia;-)i będę miała pewność że przybiera

Czytam was z doskoku jak maly spi, a starsze sie bawia. W przyszlym tygodniu przyjezdza mama to bede miala wiecej czasu dla siebie.

Agacina, Behemot, Natunia gratulacje!!!

Darunia, Wilimek, Gluszek kra kra kraaaa

Aniknulka ciesze sie, ze zaczynacie sie z dzidzia dogadywac :-)

Mezu Joli dziekujemy za wiadomosci

Pozdrawiam wszystkie

Ja też pozdrawiam Jole :-) No, no... super mąż:-)

A mi jakieś uczulenie na rękach i kostkach wykoczyło:-( pełno jakiś krostów i swędzi potwornie... :zawstydzona/y: Wczoraj mniej tego było, a dziś znów się rozsypały...:baffled: Nigdy nie miałam zadnego uczulenia ani nic... Nie mam pojęcia skad to się wzieło... . Brzuszek tak strasznie swędzi, a teraz jeszcze to... ehhh...

Mała wyłaź z tego brzucha!!!!!!!!!:-p:-p:-p:-p

Ja też pozdrawiam Jole :-) No, no... super mąż:-)

A mi jakieś uczulenie na rękach i kostkach wykoczyło:-( pełno jakiś krostów i swędzi potwornie... :zawstydzona/y: Wczoraj mniej tego było, a dziś znów się rozsypały...:baffled: Nigdy nie miałam zadnego uczulenia ani nic... Nie mam pojęcia skad to się wzieło... . Brzuszek tak strasznie swędzi, a teraz jeszcze to... ehhh...

Mała wyłaź z tego brzucha!!!!!!!!!:-p:-p:-p:-p
mnie tez swedzą rece ale nie mam krostek :baffled: i to potwornie swędzą... :baffled:

jeny - co tu tyle popisane
mam zaleglosci jak byk

Agacina - gratulacje!!!! Mam nadzieje ze szybko ujrzymy zdjecie malutkiej i tych loczkow

Natunia - dla ciebie takze
Behemott - wyskoczylas jak Filip z konopii - albo jak Agacina z basenu - ale rowniez gratulue!!!!!

joas
- dasz rade...najwyzej na obiady troche kanapek z serem bedzie..

darunia
- dlugie cykle czesto wydluzaja termin porodu
sprawdz sobie na kiedy masz termin uwzgledniajac dlugosc cykli - chyba taki kalkulator jest na www.noworodek.pl
Okaze sie zartaz ze masz jeszcze czas...

mezu Joli
- usciskaj swa zonke od nas

dla mnie prosze medal za konskie zdrowie - tak sobie mysle ze z moim trybem zycia powinnam urodzic juz z 10 tyg temu - co ja juz nie robilam w tej ciazy:murowalam dzialowki, fugowalam, kosilam trawniki, malowalam - dzis ponownie, szlifowalam sciany pod plytki.....i na 100 % przenosze ciaze - ale po dzisiejszym dniu wcale mnie to nie martwi - poniewaz dzis - pierwszy dzien na naszej budowie bez dzieci - praca szla nam wspaniale i chce troche nadrobic stracony czas;-)

Ogolnie czuje sie fantastycznie. ujrzalam dzis biale sciany w pokojach i chyba to mnie tak uskrzydlilo. Dzieci me szczesliwe u babci - ja z mezem przezywamy druga mlodosc - dziwnie sie czuje - jak 8 lat temu gdy czekalismy na narodziny Agaty - tylko we dwoje....taka mloda siksa sie czuje :-D

no widzisz - darunia - cyli nie jest tak zle

ja przy okazji tez sobie obliczylam - i przy moich cyklach termin mam na 25-26 czerwiec
no to mam jeszcze czas:-D

reklama
No nic Dziewczynki uciekam do łóżka- nie chce mi sie spac za bardzo bo wypiłam 2 kawki dzisiaj i jakos mi smutno bez Ł, ale kręgosłup wysiada przy kompie, wiec pojde poleżec- jakis film na tvn zaraz sie zacznie to sobie oglądne ;-) słodkich snów i do jutra Czerwcóweczki!!!! :-)

Do góry