reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ale się zdenerwowałam tym art o szczepionce. Co za konowały - skoro było wiadomo o takich skutkach wcześniej to powinna być całkiem wycofana - a nie raz wycofują drugi raz znów jest bo nie ma przeciwskazań - jeśli uśmierciła już 3 noworodki to po jakiego h...ja ją dają znów w obieg :crazy::wściekła/y::crazy: szok ale jestem zła :wściekła/y::crazy::wściekła/y:
Jasio pospał jak zwykle 30 min i teraz jest w leżaczku. Idę coś zjem i do zabawy :-D mały śmiesznie już gaworzy . Jest rozkoszny.
Chorowitkom życze zdrówka :-D:tak::-D
Magdziarko śliczne te zdjęcia dzieci w kostiumach :-)
Buziaki

reklama
darunia fajnie że juz po chrzcinach !!! czy ktos jeszcze nie ochrzcił swojego dziecka jak my ?

magdziarko wiem co przeszłas z Olkiem i dlatego wiem że takie rzeczy jak głupia wysypka to nic w porównaniu z twoimi problemami ale wiesz jakos nie umiem sie pocieszac ze ktoś moze miec gorzej.
Wiesz dla mnie wystarszy zeby moje dzieci byly zdrowe. Ani ładne ani mądre ani grzeczne być nie musza.

Lorcia z kim zostawiasz Mikosia?

Wiem że nie powinnam sie moze tak przejmowac ale gdyby wasze dziecko tak wygladało - nie przejmowalybyście się? On wyglada jakby poparzony, te krostki w ciagu dnia robią sie mega czerwone i zlewają sie w jedną wielką plame. Chcialybyście żeby wasze dziecko tak wyglądało?
Głuszku ja też bym sie martwiła wyglądem mojego dziecka. Więc trzymam za ciebie kciuki , może po ząbkowaniu objawy miną;-)

ja też mam dość, ryczec mi sie chce.
Ach jak ja te uczucie znam doskonale. Mam tylko nadzieje że nie długo będziemy tylko sie cieszyć.

U nas od pięciu miesięcy już nigdzie firanki nie uświadzczysz :sorry2: a ze mieszkamy na końcu ulicy, dookoła w sumie same pola, wiatr wieje jak nie powiem gdzie... czyli jak wygladaja okna łatwo sie domyśleć :sorry2: ale juz mi z tym pedantyzmem przeszło :-p
Mata u mnie okna tez niemal gołe, sąsiedzi dość daleko. okna nie myte od 6 mieisęcy .A najbardziej brudne te które było myte 3 miesiące temu. Taka paranoja.
Mój skarbek ma zatwardzenia. I znielone kupki:-(. Dostaje tylko sinlack. Nie wiem czy mam tym kolorem sie martwić. Ach dziś jesteśmy po 3 łyżeczkach marchewki(kupka po marchewce pomarańczowa), ładnie jadłem choć troszke sie krzywiłem. :-p

Maciuś ma początki zapalenia oskrzeli. Dostałam eurespal, wapno wit. C maść do nosa i ucha i dużo oklepywać. Mam nadzieję że będzie dobrze ale na wszystkich świętych to się nie wybierzemy

darunia fajnie że juz po chrzcinach !!! czy ktos jeszcze nie ochrzcił swojego dziecka jak my ?

jeszcze ja zostałam:tak: plan jest wstępny na roczek dopiero:tak:

[/quote]Lorcia z kim zostawiasz Mikosia?[/quote]

Głuszku Mikoś będzie z babcią i M.
Z M tak rozplanowaliśmy swoje grafiki by maluchy były większość czasu z rodzicami:tak: minus tego jest taki że niestety rzadko będziemy wspólnie w domu:-(

.
Mój skarbek ma zatwardzenia. I znielone kupki:-(. Dostaje tylko sinlack. Nie wiem czy mam tym kolorem sie martwić. Ach dziś jesteśmy po 3 łyżeczkach marchewki(kupka po marchewce pomarańczowa), ładnie jadłem choć troszke sie krzywiłem. :-p

azile u nas też sinlac zapierał ale zaczęłam dodawać do niego owoc i nie ma już z tym kłopotu:tak:

Zuzkus zdrówka dla chłopaków!!!!! my również jedziemy na eurespalu:baffled:

reklama
Głuszku dzieki za przypomnienie o mleku sztucznym. Czasem popija jak mnie nie ma w domu. Bo ja nie lubie sie bawić w ściąganie mleka:-p.

Zuskus zdrowia dla synka. ja do znudzenia polecam inhalacje . Dają super efekty. ja mam taki elektryczny i to mnie zawsze ratuje.

Lorcia dzięki za rade ;-). Jeszcze narazie nie podaje małemu owoców bo mleka ma dużo . narazie jest plan najpierw marchewka a po paru dniach spróbuje jagłuszko. Chociaż już troszeczke go próbował jak ja jadłam jemu pare razy skrobnęłam.

Do góry