reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzien Dobry:tak:

U nas nocka nawet fajna:-) mała zasneła po 19, a pierwsza pobudka była dopiero o 3:45:tak: pozniej juz koniec spanka o 5:50 jak tatus do pracy wstawał, to juz tradycja, ze budzik najpierw budzi mała, mała budzi mnie, a dopiero ja budze M.:-p

Teraz mała sie zdrzemneła, a ja siedze z kawka i sie relaksuje na BB:tak:
My znów bez wody jestesmy:baffled: masakra... mam nadzieje, ze szybko znajdziemy jakies inne mieszkanko!

reklama
Asiowo my to chyba sąsiadkami jesteśmy, bo u mnie też wody nie ma :-D
tylko oczywiście nic o tym nie wiedizałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i w domu prawie wody nie ma :baffled::baffled::baffled: a miałam ambitny plan umyć okno u małej w pokoiku :dry:

Mi chwilke przed zamknieciem dopływu wody za oknem ktos przez megafon wołał i ostrzegał:-p
Ja tez miałam sie wziac za mycie okien, ale stwierdzilam, ze mi sie nie opłaca... przed swietami wymyje:-D

Wspoczuje wam tych brakow wody..
A o oknach to nie bede nawet nm,yslala mam tak brudne ze ledwo swiat widze ale co mam sie zabrac za mycie to deszcz pasda i stwierdzam ze to syzyfowa praca.

Tylko że okno u małej ( w byłej naszej sypialni) nie było myte od ponad roku :szok: :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: miałam umyć przed zeszłymi świętami, ale z racji ciąży i tego, że musiałam się oszczędzać tego nie zrobiłam, a mąż nie mial kiedy :sorry2: wcześniej wisiała firanka, to mi się w oczy tak nie rzucało a teraz :baffled::baffled::baffled: no nic, innym razem ;-) przecież okno mi nie ucieknie :-D:-D:-D

U nas od pięciu miesięcy już nigdzie firanki nie uświadzczysz :sorry2: a ze mieszkamy na końcu ulicy, dookoła w sumie same pola, wiatr wieje jak nie powiem gdzie... czyli jak wygladaja okna łatwo sie domyśleć :sorry2: ale juz mi z tym pedantyzmem przeszło :-p

Hejka!
Ja miałam w weekend imieniny taty więc roboty sporo a z małym jak na razie ok . Właśnie sie budzi. Dziś przychodzi koleżanka na kawkę i pogaduchy. Wpadnę wieczorkiem.
Miłego dnia i buziaczki :-D

Magdziarko:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::tak::-)
Oby nas ta rutyna nie dopadła:tak:

Ja dziś jadę z Krzysiem na kontrolę, biorę ze sobą Maciusia żeby go przebadała bo w nocy miał gorączkę kaszle mega katar. Nie wiem czy się nałożyło to że był szczepiony w zeszłym tygodniu plus zęby czy coś gorszego. Pożyczyłam od sąsiadki samochód i jadę. Odezwę się wieczorem i wtedy Was doczytam.
Pozdrawiam

reklama
Hej hej!
I ja jestem w końcu- week był super- chrzciny sie udały!!!! Maluszek w kościele nie płakał, był grzeczniutki ;-) Było świetnie!!! Pogadałam z całą rodzinką, Bartuś dostał duuużo prezentów :tak:
I mamy drugiego ząbka!!! :-)

Głuszku mam nadzije że szybko znajdziesz przyczynę tych krostek!
My tez mamy problem, bo Bartek na policzkach ma takie czerwone rozlane plamy tzn. jedną dużą, suchą i szorstką :-( mamy masc specjalnie lekarka nam robiła i po tym przechodzi, nie wiem co to jest...
Magdalenkakol- śliczna tęcza!
Magdziarko :-D:-D:-D Zuskus ma racje, oby nas nie spotkało to :sorry2:
Zuskus zdrówka dla Maciusia!

Wszystkim dzieciaczkom zdrówka i bezbolesnego ząbkowania!!!

Do góry