mata-kow
mama do kwadratu :)
Julia wszystko wskazuje na to, że ten kolor to przez lekarstwo
mam nadzieję, że badnia wyjdą super
Patyczku Tobie też tego życzę
:-)
Darunia to czekamy na fotkę
Kasiu niezły areobik

Zuzkus to fajnie, że córka daje radę w szokle, a z leworęcznością to wiążą się talenty artystyczne, więc jeszcze pewnie nie raz Ciebie zaskoczy
Azile to super, że w końcu wszystko zaczęło się Tobie układać, Domiś spokojniejszy, tylk opozazdrościć
:-) oby tak już zostało i było tylko lepiej 
Magdziarko dziwna ta babeczka na angielskim... no i dzieciaczki z grupy jakieś też przewrażliwione
Patyk u nas to samo, a nawet gorzej, bo mała nie chce spać, bo jej tak zęby dają czadu, a ja już wymiękam... dzisiaj miała 3 drzemki po 45 min. a wczoraj też 3, ale dwie godzinne i jedną 3-godzinną
nijak ją rozgryźć... no i jak zjadła o 15, tak dopiero przed chwilą po kąpaniu, a od 1,5 godziny płakała z głodu... próbowałam już dawac łyżeczką mleko i butelką... nic nie działało... normalnie totalny dół... nie potrafić nakarmić dziecka :-(
teraz cudem usnęła, ale co się dizwić jak dostała vibrucol, nurofren i bobodent
w dzień daję jej tylko ten żel, czasem vibrucol, bo ile to można dziecko faszerować... a my na tym zestawie wieczornym juz chyba 3 tydzień jedziemy 

Darunia to czekamy na fotkę

Kasiu niezły areobik

Zuzkus to fajnie, że córka daje radę w szokle, a z leworęcznością to wiążą się talenty artystyczne, więc jeszcze pewnie nie raz Ciebie zaskoczy

Azile to super, że w końcu wszystko zaczęło się Tobie układać, Domiś spokojniejszy, tylk opozazdrościć

Magdziarko dziwna ta babeczka na angielskim... no i dzieciaczki z grupy jakieś też przewrażliwione

Patyk u nas to samo, a nawet gorzej, bo mała nie chce spać, bo jej tak zęby dają czadu, a ja już wymiękam... dzisiaj miała 3 drzemki po 45 min. a wczoraj też 3, ale dwie godzinne i jedną 3-godzinną

teraz cudem usnęła, ale co się dizwić jak dostała vibrucol, nurofren i bobodent