reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
.
Aa nie wiem czy wiecie ale nutra w aptekach Kwiaty Polskie kosztuje 9 zl a nie 13.
Lilianko ty masz 60kg ? ciekawe gdzie?

O u nas chyba nie ma takiej apteki. Muszę sprawdzić było nie było 4 zł na puszce.

Kupiliśmy pralkę. Jutro rano przyjedzie kurierem. Taka:
Whirlpool

Wy mówicie o wadze a ja staram się usilnie przytyć. Wszyscy mówią jedz kluski, bułki itp i ja to jem i nic.

reklama
Madziu pralecka dla mnie rewelacja. Tylko ciekawe jak się będzie sprawdzać. Proszę o relacje po pierwszym praniu.:-)

magdziarko tylko pozazdrościć:sorry2: też chciałabym starać się utyć a nie schudnąć:baffled: u mnie waga między 59/60 kg, w sumie to tak jak przed ciążą....

Kurcze my z M też wychodzimy w sobotę na barbórkową biesiadę górniczą i nie wiem jak mam się ubrać. Faceci mają łatwiej garnitur krawat i już elegancko:dry: ehhhh muszę szafę przekopać

Wy mówicie o wadze a ja staram się usilnie przytyć. Wszyscy mówią jedz kluski, bułki itp i ja to jem i nic.

Ja też bym chętnie przytyła bo mam rozmiar 36 a i tak na mnie wisi, ale ja jako dziecko miałam celiakę a w tamtych czasach zanim się zorientowali i zaczęli dietę i leczenie to mój organizm zniszczył wszystkie komórki tłuszczowe
...Nooo i ja się dziwie że mam dzieci alergiczne:-D

A co do recepty na mleko to ja dla Krzysia na isomil też zawsze literkę P dostawałam

To ja się moge moimi kilogramami z wami podzielić. Coś dużo tego tłuszczyku mi na brzuszku zostało. Włąsnie w niedziele robiłam zakupy dla siebie i niestety z rozmiaru 38 przytyłam , albo lepiej to zabrzmi zostało po ciąży, do rozmiaru 42. Normalnie ryczałam w przymieżalni. Brzuch jak w 5 miesiącu ciąży. I wieci co jest w tym śmieszne że ja przed samą ciążą odzyskałam swoją figurę. I teraz znowu musze to zrzucać, ale jakoś kiedyś to dam rade.

A przed nami święta i smakowitości na stole , mniam .
Co roku obiecuję sobie że mnie zjem ( ze względu na samopoczucie )i co roku porażka.

Oj dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tych wagowych problemów możecie jeśća i tak waga stoi, a ja żeby schudnąć musiałabym nie jeść :-( a garderobę toteraz czasem muszę pożyczać od mamy :-( a zasze byłam o 2 rozm chudsza :-( dobra ale dosyć smutków :tak:
Magdziarko gratuluję zakupu pralki :-)
Zuzkus ale wszystko u Ciebie ze zdrowiem już ok?
Kasiau suwaczki śliczne aż czuć już te Święta w powietrzu :)

Azile normalnie jakbym to ja Twojego posta pisała :tak::-D ja też z 38 do 42 podskoczyłam, brzuch jak w ciąży, też w granicach 5 m-ca , do tego ciągle 5 kg na plusie i waga ani drgnie :baffled: jedyne co mnie pociesza, to moja twarz, z księżycowej zrobiła się pociągła ;-):-D a z ubraniami to masakra jakaś, bo ja jestem wąska w ramionach a cycki mi dużo urosły i raczej juz się nie skurczą, więc jak cos dobrze na ramionach leży, to się nie dopinam w cyckach :rofl2:

Ach te cycki Mata. JA zawsze nosiłam bluski z dużym dekoldem i jak teraz taką nałoże to się wszyscy na mnie patrzą :szok::-(. A ja innych nie mam, a całej garderoby to ja raczej nie mam szans wymienić. A niech sobie patrza , moze im sie wtedy lepiej robi , albo zazdroszczą:-).
A mata kiedyś schudniemy. ja wiem ze nie moge ciast jeść bo ja zaczynam to kończe gdy połowa blachy zniknie.A małych blaszek to ja w domu nie mam;-)

reklama
A ja z cycoli to jestem akurat zadowolona :-D zawsze nosiłam rozm B a teraz D :-) mimo, że mam taki sam problem jak Mata to teraz nie ma aż takiej dużej różnicy z moim zadkiem hihi :-)

Do góry