reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata bidulko , widzę że Dobrusia ma charakterek.
Ja sobie przed chwilką pospałam bo mała na godzinkę poszła spać i jestem senna nadal a ta już się wierci po całym łóżku. M pojechał po starszą do szkoły a ja mam jeszcze czas na poleżenie ale na 18 stą na zebranie do szkoły. Najgorsze jest to że cycki mam twarde jak kamienie a nie mam ściągacza bo oddałam. Chyba zaraz jej podsunę cyca żeby mi przeszło .
U nas deszczyk pada i jeszcze bardzie chce się spać.

reklama
Hej dziewczyny!
No,dzis Maja nie przekrecila sie na brzuszek ani razu (w nocy):-)Ja ja wlasnie probuje blokowac kolderka,ale na nia to nie dziala-w dodatku jest jeszcze w cienkim spiworku.

Jesli chodzi o nk,to ja juz dawno mam zablokowana galerie dla nieznajomych.Ale M mowi,ze przeciez wszystkich znajomych tak dobrze nie znam,a oni moga udostepnic komus moje zdjecia.No,pomysle jeszcze o wykasowaniu Mai....
My dzis w trojeczke w domu-bo M wyjatkowo ma wolne.Wzielo go wlasnie za sprzatanie;-)

Oj widze ze dzis wszytskie miały nocki do kitu... Ja poszłam spac o 1 o 1.30 MARYSIA zawolała siku o 2.30 Michal sie obudził ale dalam mu smoczka i usnął a o 4.30 jadł o dziwo 150 ml chyba dlatego ze usnełam nad nim z flaszką normalnei mie obudził ból policzka opierającego sie o szczebelki :-D potem juz spałam do 8 bo o 8 wszystkie dzieci wstaly. ale mąż na popołudnie wiec go ozudziłam o 8.30 i pospałam do 10.30 ufff
Darunia: Rydygier na pewno, Herbewo ponoc tez chyba a Aqua Parku tez maja cos takiego i chyba basen AWF na Rogozińskiego. Wiesz ja sie nigdy tym nie interesowalam bo Marysia ma AZS wiec jako niemowle nie mogła jezdzic ale teraz bym sie z nia wybrala.

Witajcie.
Nie miałam weny na pisanie na bb. Tyle napisałyście od niedzieli, że nie wiem już co której napisać.
Ja też zablokowałam zdjęcia na naszej klasie. Zastanawiam się nad usunięciem wszystkich, a mam ich sporo (rodzinka z daleka ogląda jak się zmienia nam Arturek).
Arturowi w poniedziałek przeszła już gorączka. W niedziele była pediatra, dała skierowanie na mocz i na usg jamy brzusznej na cito. Mocz wyszedł ok, musimy jeszcze zrobić usg, ale już nie tak szybko, ponieważ to nie zapalenie układu moczowego. To było jakieś wirusowe przeziębienie, pewnie ta trzydniówka, ponieważ w poniedziałek i we wtorek Artur miał drobną wysypkę na buzi i brzuszku.
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco.
Gratulacje dla pięciomiesięczniaków i sześciomiesięczniaków
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Madzi - Azile

Magdziarko mam nadzieję, że maść pomoże Antosiowi :tak:
Patyk dobrze, że Arturek czuje się już lepiej :-)
Kasiau godzinka snu to lepsze niż nic :tak:

:-)U nas piękne słoneczko, zaraz wieszam pranko i idę po Fabiana do przedszkola;-)
Nadia dwa razy pospała po 1,5 h. Dzisiaj troszke marudzi bo dostala katarek i pewnie męczy ja...
A mąż dzwonił, że wróci pozno, i powiedzial, ze jutro z rana jedzie do Bielska

Dziś Artur to mega maruda. Taki cyrk dzis odstawil przy jedzeniu zupy, że hej. Taki mały brzdąc,a się miotał na leżaczku, próbował zerwać śliniaka, buczał. Zjadł zupe w 10 minut, nie podarowałam mu bo był głodny. Teraz śpi. Chyba idą zęby. Pociera językiem dziąsło u dołu z lewej strony.

reklama
Aniknulka no to ząbki blisko. Stawiam max 4 dni :tak: Patyk u Ciebie to chyba podobnie :tak:
u mnie też maruda spać nie chce, smoka nie, a cyca nie weźmie dopóki nie zgłodnieje :baffled:

Do góry