reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A ja znów cały dzień w kuchni nie licząc wypadu na kawę do babci. Robiłam stroiki Świąteczne, krokiety z mięsem i jeszcze farsz z grzybami i kapustą na krokiety i pierogi które zrobię jutro :-)
Dziś m dał mi pospać wziął o 7 małego a ja do 9.40 :szok: ale potrzebowałam tego :tak:
Lilianko gratuluję kolejnego ząbka u Nadusi
Asiowo zdrówka :-D
Darunia o 14 jeszcze spać? Ale masz śpiocha w domu :tak:
Co do choinki to mamy sztuczną ubrałam ją wczoraj no i jeszcze zrobiłam parę dekoracji ze światełek na karniszach :tak: a m sprzątał łazienkę i pokoje :-D Jasio był u dziadków :-) zmykam kochane spokojnej nocy:tak:

reklama
witam:tak:
My tez mamy sztuczna choinke:zawstydzona/y:a tak mi sie marzy żywa, ten zapach... mmm:tak: ale niestety fundusze nie pozwalają na zakup zywej:-(
Ja juz praktycznie mam wszystko porobione, jutro tylko pierogi zrobie i w koncu swieta:tak:
Katarek nas ciagle meczy, ale juz duzo lepiej, mała budziła sie tylko 2 razy - chyba... bo zbytnio nie pamietam:-)
A my dzis też mamy pół roczku:-) jak ten czas leci... a myslałam, ze Paulinka na pół roczku bedzie miała zabka a tu nic:zawstydzona/y: a tyle juz sie meczy... okropnie długo to trwa:-(
Ide męża do pracy wyprawic i odezwe sie pozniej:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam kochane Mamusie
Nadia dzisiaj kończy 7 miesięcy :-):-D
Nocka przespana, jak na razie wszystko:dry::blink: OK
Dzisiaj mam Wigilie w pracy hihi - opiekunka zajmie się dzieciakami - biorę się za wieszanie zasłon w sypialni - napisze później

Witajcie kochane!
Wszystkiego najlepszego dla Paulinki z okazji 6 miesięcy oraz Naduni z okazji 7 miesięcy :-D:-D:-D

U nas nocka troszkę gorsza niż ostatnio bo mały ząbkuje chyba na Święta już coś się pojawi :tak: w dzień jest marudny ciągle chce cyca wszystko gryzie :baffled: (oj ja biedna z tym karmieniem hihi :-D jak skończy jeść to ćwiczy czasem dziąsła na mnie)

Miłego dnia mamusie :-D

Paulinko wszystkiego naj naj z okazji pół roczku :-)
Dla Maciusia, Mikołaja wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 7 miesiąca
- ah jakie te nasze dzieci już duże ...

Witajcie:-)
Gratulacje dla Waszych dzieciaczków z okazji ukończenia 6 i 7 miesięcy.
Ja już trochę sobie podszykowałam jedzonka na święta, obiad ugotowany. Kuba śpi już z dobrą godzinę ale pewnie odsypia noc bo łobuzował na maxa.
A do tego jeszcze przed chwilką sąsiad przywiózł sobie drzewo i tak je z auta zrzucił, że zablokował mi wyjście. I ciekawe jak ja dotrę po wózek do garażu nie wspominając już o wyjechaniu. A po Kacpra muszę iść:wściekła/y: za niedlugo. Mam nadzieję, że spręży ruchy i uprzątnie to. Bo jak nie to będę musiała interweniować.
Pogoda beznadziejna. Wieje, pada nic się czlowiekowi ni chce.
Milego dnia Wam życzę

Darunia o 14 jeszcze spać? Ale masz śpiocha w domu :tak:

Aniknulka Ł wrócił z nocki, dlatego tak długo spał ;-)

Paulinko pól roczku już- GRATULUJE!!!
Maciuś, Mikołaj- a Wy 7 miesięcy :szok::rofl2: gratulacje!!!!

Dzień dobry!
U nas w domu jak to pewnie w każdym dużo się dzieje ;-) przed chwilę Ł przywiózł stół i 4 krzesła :tak: cieszę się bardzo bo bedziemy mieli na czym zjeśc kolacje Wigilijną:-)
Właśnie robię obiad, Bart ucina sobie drzemkę (dzisiaj w nocy od 3 do 6 bawiliśmy się w najlepsze :baffled::-D) zaraz Ł pojedzie po choinkę (chyba) bo znów zmęczony po nocy, a o 18-tej przychodzą znajomi :rofl2: zakręcony dzień!!!

reklama
Maciuś, Mikołaj wszystkiego najlepszego z okazji 7 miesięcy :-D:-D:-D

(Aniknulka Ł wrócił z nocki, dlatego tak długo spał ;-))
Darunia w takim razie wszystko zrozumiałe :tak:
dziękuję za stronkę z netu odnośnie przepisów właśnie znalazłam przepis na rogale (ale do barszczu a,la paszteciki) więc wypróbuję :tak:

Do góry