reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Na jutro mogę się dowiedzieć. Żona kuzyna od strony mojego męża miała operację oczu( korektę)w Warszawie. Jutro zadzwonię i spytam to wszystko Ci napisze.
Dziekuje Magdziarko to dla mnie wazne,a jesli klinika juz byla sprawdzona przez kuzynke to juz wogole jest super:tak:Dobranoc Magdziarko
Kasiau uroczy avatarek;-)
Bbakania milej nocki i kapieli;-)

reklama
Mój Kuba dopiero zasnął. A do niego to niepodobne. Zwykle o 19 najpóźniej 20. A dzisiaj od 20 przewalał się w łóżeczku. jęczał. Ale w końcu zasnał. ciekawe tylko ile będzie spał.

Magdziarko, bbakania miłej nocki Wam życzę:-)

Asiowo fajnie, że zostaniesz ciocią. A jak teście przysli z prezentami to wizyta nie taka zła;-) Można przeżyć. A ja ciocią niby jestem, a nie jestem. Od M rodzeństwo ma dzieci ale mówią do nas po imieniu;-)

Mata niech te zębolki się wyklują w końcu i dadzą trochę odpocząć i Tobie i Dobrusi:-)

Joasiek Marlena zdróweczka

Mamoocik gratuyluje zebola. Moj Wojtek z tego samego dnia co Stas a dalej uparcie bezzebny.

Iiiiii.... powiem Ci, że mój chrześniak miał pierwsze żeby jak skończył 10 miesięcy. A Wojciaszek w wieku, w którym jest teraz Staś miał 8 zebów.
Jedno jest pewne: Twój Wojtuś na pewno będzie miął zęby :-)

Skoro piszecie o @, to czy jeszcze któraś z Was nie dostała po porodzie?

Ja jeszcze nie mam. I sie nie martwię :tak:

No własnie z tym zabezpieczaniem jest problem. Bo ja tak raczej (jak i wiele tutaj wśród nas ) bliżej kościoła - tabletki odpadają, spiralka też. Zostają gumki. Ksiądz z naszej Parafii mówi, że to grzech powszedni .

Ech... to wieczny kłopot z tymi zarządzeniami koscielnymi tego typu. My tez gumkowcy i nie bardzo rozumiem dlaczego kościół uważa gumki za grzech.

Dziewczynki czy wiecie cos na temat korekty wzroku,a moze ktoras juz to przechodzila bardzo mi zalezy na odpowiedzi i szukam jakiejs kliniki w Wawie:-)

Ja niestety nie pomogę, ale na pewno Nasza Pani Prezes cos wyszuka.

Stasinek dziękuje za gratulacje. :-)

U nas choinka stoi aż sie zacznie sypać.:-)
A jeśli chodzi o kolędę, to mieszkamy tu już 5 roku i nigdy ksiądz jeszcze od nas nie dotarł. Nie chodzimy do kościoła do naszej parafii (bo wolimy Msze u Dominikanów), więc nawet nie wiemy kiedy ksiądz chodzi. Z resztą u nas zdaje się trzeba sie zapisać i zgłosić, żeby ksiądz dotarł na kolędę.

Dziś w nocy Staś mi się obudzi koło 2.00 i go nakarmiłam, a potem znów płakał, chyba koło 4.00 Przetrzymałam kilka minut płaczu i zasnął. Obudził się dopiero koło 7.00. I chyba spróbuje tak robić, bo on mało je w nocy. Raczej nie jest głodny. A nie chcę go przyzwyczajać do cysiania przez cała noc.

U nas choinka stoi aż sie zacznie sypać.:-)
A jeśli chodzi o kolędę, to mieszkamy tu już 5 roku i nigdy ksiądz jeszcze od nas nie dotarł. Nie chodzimy do kościoła do naszej parafii (bo wolimy Msze u Dominikanów), więc nawet nie wiemy kiedy ksiądz chodzi. Z resztą u nas zdaje się trzeba sie zapisać i zgłosić, żeby ksiądz dotarł na kolędę.
Kolęda na zapisy:szok: Pierwszy raz słyszę. Czego to księża nie wymyślą. Uważam, że to już przesada:tak:

Kasiu Ola pewnie oczarowała księdza. Wyrabia sobie chody;-)No w końcu kobiety mają ten urok osobisty;-):-D

Witajcie, ja tylko na chwilę bo mi Bart jeszcze nie spi, Ł właśnie do pracy wychodzi to muszę go ululac tzn. posiedziec i popatrzec czy na brzuch się nie przewróci- mały wiercipięta ;-)

Bbakania, Magdziarko spokojnej nocy...
Zdrówka dla chorowitków
Miłego wieczorku dla siedziących na bb/ necie;-)
Kasaiu Ola to ma iskierki w oczach :-)

Kuzynka sie męczy i ciagle Adasia nie ma:zawstydzona/y: ojj, biedna sie tak meczy:-( od wczoraj lezała na patologii, a na dzis miała termin i ja wzieło w południe:-D ale biedaczka... no nie zasne, dopóki nie urodzi:-D w wannie siedziała jakas godzine temu i ciagle nie mam nowych wiesci, ja to normalnie miałam poród idealny:tak:

Asiowo trzymam kciuki za Adasia i jego mamę!!! :-)

Kochane i ja lecę do łóżka, nawet z Bartem nie musiała siedziec bo usnął, Ł już wyszedł a ja się położe bo mnie ten @ wykończy, moze oglądne jakiś film?
Spokojnej nocy!

reklama
Do góry