reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joluś gratuluję Mikołajowi zębusia.

Ja też myślę o szczepionce przeciwko sepsie i dodatkowo od kleszczy.

Lilianko zdrówka dla Was wszystkich

Późno już, mąż na mnie czeka. Odkładam Artura do łóżeczka i może męża pozaczepiam:blink::-):-):-)

Dobranoc babeczki. Spokojnej nocki

reklama
Mikolaju wielkie gratulacje dla zabeczka nr3 no i za to siusiu do nocniczka,brawo:-D:-D:-D:-D:-D

Jolu,Joasiek1977,MamaoHelenki sliczne avatarki

Witam z rana wszystkie mamusie

Pobudka o 4.10 to tak chyba specjalnie zeby mame glowa za bardzo nie bolala z nadmiaru snu,hihihi Marysia wlasnie sie bawi w lezaczku ja zaczynam popijac kawke z psem jeszcze nie wychodze bo wieje strasznie az strach poczekam az sie rozwidni i uspokoi

Zycze milego dnia

Ostatnia edycja:
Witam i ja :-)

Jolu gratuluję ząbeczka!

Mamo Helenki mam nadzieję, że ząbek szybko wyjdzie i córeczka znów będzie pogodna :tak:

Marlenko 4.10 :szok: ja to bym chyba juz wolała małą marudzącą dłużej wieczorem przetrzymać, żeby tak wcześnie się nie budziła:dry:

Dobrusia wstałą przed 6, ale tata ja przebrał, a w łóżku była marudząca, to odłożyłam ja do łóżeczka i trochę pokimała, a ja z nią :-p teraz bawi się na kocyku (rozłożyłąm na całej podłodze i teraz częściej już raczkuje, do tyłu oczywiście ;-):-D)

miłego dnia!

A ja witam z roboty - mała też się obudziła 5.30 , dałam jej cyca i dalej spała ( jak wychodziłam )
Gratulujemy ząbka :-) Mikołajowi :-)

Mata probuje ja przetrzymac juz 3 dni tylko,ze ona mi na rekach usypia,a gdy odkladam ja gdzie indziej to strasznie placze az mi jej szkoda mysle,ze to zabeczki bo przeciez zawsze budzila sie o 6 poczekam jeszcze kilka dni:-)aha i pewnie od tego chodzenia po dworze ona taka jest padnieta wieczorem,ale Dobrusia ma raj na tym kocyczku,Kasiu witaj

Witam z rana :-)
U mnie nocka taka sobie 3 pobudki ale na szczęście szybciutko zasypiał. Teraz buszuje po podłodze a ja wskoczyłam na BB

Jolu gratuluję ząbka:tak::tak::tak:

Marlenka współczuję Ci takiego rannego wstawania. Oby Marysi przestawiły się te pobudki skoro świt;-)

Witajcie!

Jolu gratuluje kolejnego ząbka!!!!!!! :-)
Marlena ja Cie podzowiam- 4 rano :szok::baffled: ja to jestem zła jak Bart wstanie o 7 a nie o 8 :-p:rofl2:

U nas nocka ok, Bart wstał o 7:20 pobawiliśmy się- wzięłam jego bałwanka, przyprawiłam mu głos i Bart miał tyyyyyyyyle radochy a ja to chyba jeszcze więcej! Teraz Bart usina sobie pierwszą drzemkę, Ł niedawno wrócił z pracy:dry: teraz się położył a ja mu klikam nad głową :baffled:

Dzisiaj na obiad wyciągne z zamrażali gołąbki- przynjamniej na kasie oszczędzimy... qrcze a w sobote bedziemy mieli gości, mili przyjechac do nas znajomi (małżeństwo + 2 dzieci) zadzwonili i powiedzieli że przyjadą z 3 dzieci i jeszcze od Łukasza z roboty przyjedzie 3 kolegów z żonami- ja nie wiem gdzie się wszyscy pomieścimy :sorry2::szok::baffled:

Pobudka o 4.10 to tak chyba specjalnie zeby mame glowa za bardzo nie bolala z nadmiaru snu,hihihi Marysia wlasnie sie bawi w lezaczku ja zaczynam popijac kawke z psem jeszcze nie wychodze bo wieje strasznie az strach poczekam az sie rozwidni i uspokoi
U nas tez dzisiaj wieje i tez jeszcze z psem nie bylam . Zjdalam dopiero co sniadnko iwec teraz czas na Kawe.
MarlenkoMarysia to bardzo madra dziewczynka dba o zdrowie mamy :-):-)
Jolu grtauluje Mikolajkowi kolejnego zebola
My nocke mielismy taka sobie. Do 2 Wojtek budizl sie co godzina na smoka. Mysle ze ten drugi zabek daje o sobie znac.

reklama
Witam.

Dopijam zimną kawkę i siedzę na bb. Artur obudził się o 7, o 8 zjadł sinlac. Dziś przespał całą noc:szok: (tak mi się wydaje). Pamiętam, że karmiłam go ostatni raz o 23, a potem aż o 5.40 :szok:. Później siup do łóżeczka i spał do 7. O 7 przyniosłam go do mnie do łóżka, poprzytulał się do mamy, powyrywał trochę włosów, podrapał po buzi i o 7.40 wstaliśmy robić papu.

Jejku 4 godzina to jeszcze noc. Może faktycznie to ząbki męczą Marysię. Oby szybko wyszły

Dobrusia wstałą przed 6, ale tata ja przebrał, a w łóżku była marudząca, to odłożyłam ja do łóżeczka i trochę pokimała, a ja z nią :-p teraz bawi się na kocyku (rozłożyłąm na całej podłodze i teraz częściej już raczkuje, do tyłu oczywiście ;-):-D)

miłego dnia!

Mata fajnie że Dobrusia dała Ci dziś trochę dłużej pospać. Mój Arturo szaleje w łóżeczku z zabawkami, ale piszczy. Kiedy ja się doczekam jego raczkowania.:-):-):-)

Do góry