reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie wieczorkiem :-)

I znów pustki :-p ale pewnie rozkręcicie się wieczorkiem i będę miała co nadrabiać rano :tak: Oleńka właśnie po kąpieli je, a zaraz T położy ją spać :tak: Przyzwyczaiłam się, że mnie od tego odciąża wieczorkiem :zawstydzona/y: Wskoczyłam tylko na chwilkę się z Wami pożegnać i powiedzieć "dobranoc", bo coś się dziwnie czuję :baffled: biorę zaraz prysznic, potem obejrzę w towarzystwie męża House'a i poczytam bo chwyciła mnie wena więc korzystam :zawstydzona/y:
To do jutra babeczki ;-)
Spokojnej nocki dla Was, Waszych pociech i oby dały Wam dziś dłuuuugo pospać :tak:

reklama
Właśnie cisza na całego. Ja bez M i niby miałam mieć mniej czasu a tu nie ma co robić:szok::szok::szok:. Mały padł o 19.30. Starszaki dziś nocują u babci. Kolacji nie mam komu robić, ani z kimś pogadac. A ja to widziałam w takich czarnych kolorach:-(.
Lorcia zdrowia dla was wszystkich. Obyś mogła wkońcu odetchnąć.
Gratulacje dla Jasia z okazji 8 miesiecy!!!!!!!!!!
bbakania okropne to opowieść, a ta o pralce koszmar. ja zawsze łyłączam pralke z gniazdka no i moje dzieci nigdy tak sie nie bawiły:szok::-(.
Dobrusiu gratulacje nowego kara;-);-)

hej melduję się...od wczoraj była moja Mama więc się nie pokazywałam. Dzieci ukąpane, pokarmione i zaśpione a ja mam chwilkę relaksu:tak::-):rofl2:

idę zobaczyć co naklikałyście

Rzeczywiscie cisza na całego :szok:

Ja tez tylko na chwilkę, bo zaraz zabieram się do pracy :-(

Popołudniu wzięłam małą jeszcze raz na spacerek, bo było tak cudnie a ja nie chciałam się z nia użerać przy usypianiu, bo nieciekawie sie zapowiadało, no i do tego od rana bolała mnie głowa... a tak na spacerku odpadła w 15 min bez płaczu :-p wzięłam kocyk i małej było juz w sam raz :tak: nie moge się doczekać, aż będzie cieplej i nie będe musiała małej grubo ubierać :-)

Za to teraz siedzę sama, bo mąż przyjechał przed 18, zjadł obiad, rozpalił w piecu (dzisiaj było tak ciepło, że nie dokładałam), wykąpał małą i pojechał znów do pracy :-( Dobrze, że Dobrusia ładnie usnęła po kąpieli...

no nic, zmykam do pisania, miłej nocki :-)

Dla Jasia gratki na 8 miesięcy!

Dla Dobrusi gratki za 8 ząbków!

Mata powodzenia w pisaniu pracy:tak::tak::tak: A gdzie Twój mąż pracuje że tak na okrągło?:szok:

Aj nie mam weny dzisiaj...

Zuskus mąż pracuje w dziale marketingu dużej firmy obuwniczej i wiele spraw jest takich, że się dzisiaj dowiaduje, że cos miało być na wczoraj :baffled: do tego pokazał, że zna się na programach graficznych i często za grafików drobne rzeczy robi :dry: ostatnio cały tydzień jeździł na 6 do 16-17... dobrze, że przynajmniej kasa z tego przyzwoita, jak na nasz region...

...

Załączniki

• oczko.jpg
    oczko.jpg
    7,3 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Łojej jaka cisza :szok::rofl2:

Kasiau Ty to możesz jesc ile Ci się podoba!!! Jesteś zgrabna jak nie wiem co!!! :tak:
Mata dobrze, że mąż ma płacone nadgodziny ;-) mój Ł to ma ponad 200 nadgodzin i gów...o nie płacą...
Joasiek miłej lekturki!
Zuzia relaksuj się kochana, relaksuj ;-)
Elizka to teraz możesz odpoczywac! :tak:
Bbakania współczuje tych delagacji, rozjazdów, ja to chyba bym tak nie umiała :zawstydzona/y:

Ja już wykąpana, po aerobiku, Bart właśnie zasypia, Ł cwiczy :)szok::rofl2:;-)) wziął przykład z żony ;-) a ja zaraz zmykam do łózka

Mam fajny sposób na peeling i to całkiem darmowy i mega rewelacyjny!!! Pomysł od kosmetyczki
3 łyżki soli kuchennej + pół łyżeczki cynamony + troszkę żelu pod prysznic żeby powstała papka- skóra idealna kto nie wierzy może przyjsc i zobaczyc jaką mam fajną :-p:rofl2::-D nie, no ale powaga bardzo aksamitna skórka i taka miła w dotyku ;-)

Dobry Wieczór
Wpadłam tylko na chwileczkę zobaczyć co tam u Was słychać wieczorkiem.
Nadia oczywiscie już śpi a ja ledwo siedzę bo jestem bardzo śpiąca.
Życzę Spokojnej Nocki !!!

reklama
Darunia a żeby miał placone :dry: jedynie czasem uda mu się wybrać kilka godzin wolnego... a jak nie będzie miał nadgodzin, to obetną mu premie miesięczną :crazy: a to Polska właśnie...

Mąż właśnie wrócił, nawet szybko mu poszło ;-) mnie głowa boli i chyba zaraz wskoczę tez do łóżka... ale mała zaraz na amciu wstanie :baffled::sorry2:

jakby co, to spokojnych kolorowych i NIEPRZERWANYCH snów ;-):-D

Do góry