Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja cierpliwie czekam aż się zmęczy i padnie. Masz już dostęp kochana:-)nie ma sprawy.. jak będe miala dostę to napewno cos wrzucę.......
mam to samo dziecko nie leży nie siedzi nie raczkuje tylko stoi i się przemieszcza nie mogę go z oka spuścic bo inaczej jest upadek i płacz., Dominik non stop sie wspina i trzeba być przy nim. Jest bardzo wymagający, czasem ręce bola od tej asekuracji jego.
Pozdrawiam:-)
To u mnie na studiach te 47stron to byłyby już 2 praceJoasiek ja mam juz 47 stron i z 15 jeszcze do końca, żeby jako tako wyczerpac temat, chociaż wiem, że to niemożliwe, bo to temat rzeka tylko źródeł brak
![]()
a i tak za długie
Mąż miał 15
a kumpel 7 

Teraz położyłam ją na drzemkę, zobaczymy ile pośpi ;-)Przepis na kisiel od MagdalenkakolWzielam 250ml wody i wlalam pol takiego malego słoiczka( taki malutki jak saod przecieru pomidorowego łowicza) soczku osłodzilam lyzke . Wieksza czesc wody z sokiem zagotowlam a w ok 100ml rozrobilam 2 lyzki maki ziemniaczanej I wlalam na gotujacy sie sok z woda. zagoptowalam i tyle.
.
Też dziękuję, bo szukałam i znalazłam tylko na budyńPrzepis na kisiel od Magdalenkakol

wszystkiego naj ośmiomiesięczniaku :-):-):-)
u nas licencjat to ok. 50 stron, mniej promotor nie przyjmie, a dobrze mieć jakieś 10-20 % więcej jak zacznie kreślić i wyrzucać ;-)
podobna zasada jak przy pisaniu artykułu do gazety 
i jeszcze pytanko czy ten soczek to taki dzieciaczkowy, czy może być swojski robiony, bo teściówka ma ich całą masę 
:-)
spała prawie godzinkę, więc musiało byc ok, tylko musze jej jeszcze kocyk brać, bo nóżki miała chłodne (no i jakos specjalni grubo nie ubrałam jej, tylko rajtuzki, spodenki i ciepłe skarpetki, a na górę body na krótki rękaw, grubszy sweterek z kapturem, kurteczka i czapeczka
nareszcie kombinezon będzi mozna odstawić, bo wciskanie małej zwsze konczyło sie płaczem
)
oby tylko nie marudziła mocno i wieczorkiem może będę miała siły napisac więcej pracy ;-)dziękuje za przepis na kisiel, bo ja też nie mogłam znaleźći jeszcze pytanko czy ten soczek to taki dzieciaczkowy, czy może być swojski robiony, bo teściówka ma ich całą masę
:-)