reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata codziennie po stronce, po stronce i napiszesz pracę do końca:tak::tak: ierzę w Ciebie:-) I współczuję tych częstych pobudek. Oby Dobrusia postanowiła więcej w nocy spać i dać |Ci odetchnąć. Tego Ci życzę

Marlenko dobrze, że znalazłaś sposób na Marysię. Najważniejsze, że nie musicie wstawać tak wcześnie. Zawsze to trochę snu. Trochę co ja gadam dużo snu;-)

reklama
tak wlasie Agusia bo ta 4rano to mnie przerazala,a wschod slonca o 8.15 u nas teraz to ponad 4h czekania na dzionek jejku,ale to bylo straszne:tak:

Dzień dobry!
Jasio najlepszego!!!

Mata gratuluje postępu stronowego- zawsze to jedna strona bliżej końca! :tak: Mam cały czas nadzieje że Dobrusia się poprwai... :sorry2:
Marlena ciszę się ze masz sposób na swojego rannego ptaszka!:-)
Agusia widzę że dzisiaj pierwsza ;-)
Aniknulka udanego wypadu na łyżwy i czekamy na fotki! :-)

U nas nocka ok, tylko że Bart zmienił gdzoinę wstawania- z 8 na 7 :dry: no ale niech mu już będzie ;-) a właśnie dostałam tel, że koleżanka mnie odwiedzi za godzine więc lecę ogranąc siebie i miszkanko ;-)

Dzień doberek!

Gratulacje dla Jasia :tak:
Aniknulka - wróć z łyżew w całości :tak:
Mata - a ile stron będzie liczyć praca? bo moja miała 24strony, więc zajęłoby mi to tylko 3tygodnie w tym tempie :-D ale super że się już mobilizujesz i są postępy :tak:
Ale pustki były wieczorkiem, jak nigdy :-p

A ja wczoraj szybko padłam :-D przed 23 już spałam :tak: W nocy wstawałam do małej, ale chyba na śpiocha bo nie pamiętam ile razy :baffled: no i chyba raz wstał m :confused:
Mała obudziła się po 7(zawsze wstaje z tatusiem:-)), ładnie zjadła, zostawiłam ją u siebie w łóżku i pospałyśmy do 9 :-D Wow, matko kochana ile ja spałam :szok:
U nas słoneczko więc pędzimy za godzinkę na spacerek :-D
Słonecznego dnia dziewczęta!:tak:

Ja sie witam i od razu usprawiedliwiam . Nie mam czasu na pisanie długich postów, niestety. Więc nie odpisze nikomu. Zostałam sama w domu z dziećmi. Mąż wyjechał w delegacje(raczej poimprezować;-)) , Dominik non stop sie wspina i trzeba być przy nim. Jest bardzo wymagający, czasem ręce bola od tej asekuracji jego. Pewnie bedę teraz bardzo mało na bb. Ale może w niedzielke znajde więcej czasu.
Pozdrawiam:-)

Witam!
U nas nocka Ok. Nadin obudziła sie po 7. Teraz ma drzemkę;-)a ja kawka i BB.
Gratulacje dla Jasia - Aniknulka uważaj na siebie...
Mata - zyczę aby Dobrusia w dzień dała Ci więcej wytchnienia.
Daruniu - moja Nadia też spała do 8 a od 3 dni śpi do 7 :baffled:
Marlenko fajnie, ze Marysia już lepiej śpi - znalazlać efektwyny patent :-D
Agusiu mam nadzieję, że dzisiejsza nocka będzie jeszcze lepsza i Kacperek szybciorem wyzdrowieje...:-)
Joasiek ale sobie dzisiaj pospałas hmmm ... super
Azile trzymaj się cieplutko

a tak na marginesie to Edytko ja z mężem musze sie przebrać ...kurde super jakby mozna było gdzies wypozyczyc taki nowoczesny strój ( np: Shrek) a ja ( Fiona) ale i nas to tylko łódzka filmówka to stroje na poziomie .... ehh poszukam czegoś w necie...

Witajcie kochane!
ja juz druga noc przesypiam az do 7rano,
Aniknulko ciesze sie bardzo z twojego wyjscia,bedziecie robic zdjecia

Wszystkiego najlepszego dla Jasia z okazji 8 mcy

Jasio najlepszego!!!
Aniknulka udanego wypadu na łyżwy i czekamy na fotki! :-)

a właśnie dostałam tel, że koleżanka mnie odwiedzi za godzine więc lecę ogranąc siebie i miszkanko ;-)

Gratulacje dla Jasia :tak:
Aniknulka - wróć z łyżew w całości :tak:

Dziękuję za życzenia w imieniu Jasia :-D Jasio przesyłą cioteczkom buziaki :-D:-D:-D

Noc spokojna tylko 5 pobudek więc się wyspałam ale chyba za długo bo trochę głowa mnie boli. Mój organizm przyzwyczaił sie chyba do tych 2 godzin :rofl2:
Marlenko cieszę się, że w końcu się wyspałaś :tak:mam nadzieję, że Marysi pozostanie już ta godzina w nawyku ;-)
Darunia udanego spotkania z koleżanką :-)
Mata w końcu jakieś postępy w pisaniu oby tak dalej :-D
Azile mam nadzieję, że m szybko wróci a wtedy Ty wyjedź na delegację :tak:
Joasiek widzę, że nocki mamy podobne ;-)
Co do zdjęć to zobaczymy czy będzie co robić najwyżej będę fotografować glebę :rofl2:
Lilianko a może przebieżcie się za kucharza i kuchcika (ten pomysł wpadł mi wczoraj przy robieniu obiadu) a jeśli impra na poziomie to w stroje z okresu Ludwika XVI peruki i te suknie ?

Miłego dnia mamusie :-)

Witajcie kobietki!:-)
Rzeczywiscie nieduzy tu ruch ostatnio,ale przynajmniej mozna nadazyc z czytaniem;-)
Maja dzis juz lepiej spala-dalam jej czopek z paracetamolem na noc,bo cos mi sie wydaje,ze to moga byc zabki.No i katar caly czas,zapchany nosek,ale na szczescie nic wiecej.
W nocy obudzila sie tylko raz,po 1.00,plakala wystraszona,wiec troszke ja poprzytulalam o odlozylam do lozeczka,polozylam obok niej liska (dostala ostatnio taka spora maskotke od babci) i zasnela.I spala juz do rana do 8.45:-)

reklama
Aziel to Ci sie synus rozbrykał, sił życzę :tak:

Joasiek ja mam juz 47 stron i z 15 jeszcze do końca, żeby jako tako wyczerpac temat:sorry2:, chociaż wiem, że to niemożliwe, bo to temat rzeka tylko źródeł brak :baffled:

Do góry