reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzień Dobry
U nas dzisiaj pobudka była przed 7. Nadia już normalnie przesypia całe nocki. Wczoraj wieczorkiem znów dostała katarek - wydaje mi sie, że jest to na tle alergicznym...
W niedzielę bylismy całą czwórką w Grocie Solnej - było super fajnie, Fabian bawił się jak w piaskownicy siedząc na karmimacie a Nadia po 30 mintach zasnęła i spała1,5 h hehe.
Ja czuje sie lepiej, leki pomogły...
Niebawem jedziemy do Łodzi kupić peruke dla mnie - w sobotę Mega Ball ;)

Zyczę zdrówka chorującym!!!
Gratuluję kolejnych ząbków i przespanych nocek!!!

reklama
Asiowo-gratuluje pierwszego zabka u Paulinki!!!!!:-):-):-)
Daruunia-wooow,osmy zabek-gratulki:-)

Maja dzisiajcos bardzo aktywna.Jak juz opanowala raczkowanie,to wszedzie jej pelno-na szczescie nie pedzi jeszcze zbyt szybko;-)
dzisiaj caly dzien pluje i pruka;-)
Zdrowka dla Wojciaszka i Nadinki:-)

Akurat prasować nie trzeba bo wyprasowana tetra jest mniej chłonna:-)

Tak, ale wiele osób uważa, że trzeba. Ja Wojciaszka przez jakiś czas trzymałam w tetrze i nie prasowałam pieluch.

A wracając do pieluch to nie sądzę, żeby były dioksyny, bo po pierwsze są lotne, po drugie są od dawna wycofane. A poza tym głównymi emitorami dioksyn są pożary lasów tropikalnych i wybuchy wulkanów. Tak więc trudno pod tym względem mówić o szkodzeniu środowisku. Ale to tylko o dioksynach, bo zasadniczo jednorazówki są fuj!

dioksyny sa lotne, więc na pewno dziecku nie zaszkodzą

Ostatnia edycja:
A ja dzisiaj jestem w domu!
Nie mam nic do załatwienia. Ale fajnie. Najmłodsze w rodzinie już śpi , ten większy zmył mi naczynia - mój pomocnik. Mąż pakuje się, bo jutro leci służbowo do Paryża. A ja też jestem już na piżamie. czekam na zapiekaneczki z piekarnika. Zjem a potem pomyślę , co dalej. W zasadzie nie mam żadnej większej domowej roboty, więc oddam się jakimś wyższym celom...hiii

I ja Was witam!
Byliśmy popołudniu na spacerku wyszło nawet słoneczko potem odwiedził mnie brat cioteczny zrobiłam tartę z mięskiem mielonym i warzywami, pozmywałam, wykąpałam Jasia, potem siebie, uśpiłam małego i czekałam na m wrócił 30 min temu ale skończył ukłądać te płytki.
Asiowo gratuluję kolejnego ząbka :tak:
Magdziarko mmmmmmmmmmmmm zapiekaneczki powiadasz :-p życzę smacznego :-)
Lilianko ciekawa jestem tej peruki :laugh2:
bbakania cieszę się, że spacerek udany ;-)
Joasiek wypoczywaj korzystaj z ciszy :-)
Mamoot współczuję :tak: mam nadzieję, że dziś będzie lepiej :tak:

zmykam spokojnej nocy :)

Ostatnia edycja:
Witajcie mamusie!
My mieliśmy dziś bardzo udany dzień. Mały grzeczniejszy. Nie wrócił jeszcze do normy, ale jest już znośnie. Nawet trochę sam się bawił. Nadal ma problemy z zaśnięciem, ale już tak się nie broni. Zjadł nawet 50 ml zupki:tak::-).
Tak jak pisała Bbakania, u nas dziś pogoda była super. Mnóstwo śniegu, piękne słońce, lekki mróz. Zrobilśmy sobie spacer aż na Starówkę, mały spał w wózku 1,5 godziny:szok:. Trochę mi ulżyło:happy:.

Agusia, Mamoot, Lorcia, mam nadzieję, że Wasze problemy ze starszymi pociechami szybko się skończą. Póki co życzę Wam dużo cierpliwości.

Asiowo, gratulujemy ząbka:tak:. Życzę, żeby Paulinka już zawsze dawała Ci się tak wyspać:tak:

Joasiek, odpoczywaj, relaksuj się, ładuj akumulatory. Tak sobie pomyślałam, że ja też dawno nie byłam u moich rodziców. Tam też cisza i spokój. Pojechałabym do nich na jakiś czas, ale M nie ma urlopu a jakoś nie chcę zostawiać go tu samego. Jeszcze pomyslę:tak:

Magdziara, gratuluję takiego pomocnika:tak:. Bardzo bym chciała tak wychować mojego małego, żeby też chętnie pomagał mi i innym. Mam nadzieję, że się uda.

Spokojnej nocki!

Witajcie kochane!
U nas noc koszmarna chodzę jak zombi
4.gif
, poza tym @
35.gif
wkurza mnie już to wszystko, dom znów brudny, tony prasowania , poza tym pogoda beznadziejna ach............. szkoda gadać

jeszcze dziś jedziemy do Wwy na kontrolę i ja do chirurga z tym nadgarstkiem :zawstydzona/y: może później humor mi się poprawi bo na razie to nic na to nie wskazuje :no:

miłego dnia dziewczyny
30.gif

reklama
Halo jest tu kto?
Witam z rana bardzo wyspana. Antoś kimał do 7:30 Olek też. Jestem od dzisiaj sama bo m poleciał do Paryża. Na szczęście mój tata przyjechał z Niemiec i dzisiaj przyjedzie do mnie. Bardzo się cieszę bo tata robi najlepsze kopytka na świecie.
Miłego dnia idę sniadaniować i Olka do szkoły wyprawiać

Do góry