reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A ja ruga ale strasznie niewyspana. Mąż wrócił po pierwszej do domu i gadaliśmy oraz zajadałam się croissantami .. Idę ogarniać Olka do szkoły wyprawiać itp. Do zobaczenia

reklama
Witajcie!
Jasio zalicza drzemkę nr 1 więc wskoczyłam do Was na chwilę ;-)
Noc ok jednak 5 pobudek na ciamkanie i przytulanie (niestety musimy spać razem bo wybudza się po 15 min jak nie czuje mamusi:crazy: a ja tym sposobem jestem w miarę wyspana)
pogoda taka sobie mróz -5 stopni więc ze spaceru nici poza tym mały nadal pokasłuje i kicha
muszę się pochwalić, że idę dziś do fryzjera muszę przykryć siwiznę :sorry2: no i może cosik zetnę :rofl2: jeszcze się nie zdecydowałam :dry:
życzę miłego dnia :-D

witam sie i ja:tak:

Mała wczoraj wypiła przed snem 330 ml mleka z kleikiem:szok:
i tylko 1 pobudka o 4 na przytulenie przy cycusiu;-)

U nas pogoda taka sama jak przez ostatnie dni, ciagle sypie...:-( Mam juz dość, załuje ze sanek nie kupiłam juz na ta zimę, bo po tym sniegu wozkiem nie da sie jechac:baffled:
Mała ucina sobie drzemke, a ja mam chwilke dla siebie:tak:

Witam!!!
Z tego względu iż jestem nowa nie wiem czy w odpowiednim wątku pytam jak nie to wybaczcie!!!Mianowicie chciałabym miec taki ładny profil jak Wy, a nie wiem jak to zrobic.Chodzi mi o buźkę z ząbkami lub bez:-D i o nawet nie wiem jak to nazwac:zawstydzona/y: to miejsce gdzie się zaznacza ile dzidzia miesięcy!!Proszę o pomoc!!
Zyczymy z Wiktorkiem miłego dnia!!:-)

reklama
Do góry