reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam wieczorkiem:-) My zaliczyliśmy dzisiaj spacerek. Świeciło piękne słoneczko, aż się chciało spacerować:tak::tak::tak: Wieczorkiem wyskoczyłam na aerobik:-):-) Kuba dal tatusiowi popis i nie chciał zasnąć, krzyczał cały czas. Ale musieli sobie poradzić. Niech tatusiek zobaczy jak to czasami kolorowo jest z dziećmi. A co tam:tak::tak::tak:
Kuba jeszcze nie może dopisać się do listy ząbkowej. Cierpliwie czekamy. Chociaż narazie nic nie zapowiada, żeby miało coś się wykluć.

Gratulacje dla Dobrusi Oli i Dominisia z okazji ukończenia kolejnego miesiąca!!!!!!

Magdalenkakol zdróweczka dla Ciebie. Zdrowiej szybciutko:-):-):-)
I udanej wizyty u lekarza

Bbakania super cieszę się razem z Tobą, że udało Ci się znaleźć odpowiedni żłobek dla Natalki. I mam nadzieję że małej też się będize podobało:-):-)

Aniknulka mam nadzieję, że Jasiek dął Ci trochę odsapnąć.

Paulinko gratuluję kolejnego ząbka

Martucha wykorzystaj że mąż chętny do pozostania z Dobrusią i planuj wyjście. Dobrze Ci to zrobi:tak::tak:. I nie zamartwiaj się na zapas. Nie zostawisz jej z obcą osobą tylko z tatusiem. Poradzą sobie.

reklama
Paulinko gratulujemy ząbka numer 2
Krzysiu gratulujemy ząbka numer 4[

Przepraszam, że nie odpisuje każdej, jestem zmęczona.Byliśmy dziś z Arturem 3,5 godz na mieście. Do miasta poszliśmy pieszo (ok. 2 km drogi)Ale mam zakwasy:baffled:
Zaraz idę pod prysznic i spać. Mam pytanko:-)
Mam udo od kurczaka i chcę ugotować rosołek dla Artura i się zastanawiam czy zerwać skórę z uda czy zostawić. Hmmm:confused:

BUZIOLE

Ostatnia edycja:
Paulinko i Krzysiu gratuluje zabkow:-)

Ja dzisiaj jestem padnieta Marysia strasznie marudzi i placze to juz drugi dzien chyba jakis zabeczek idzie:tak:
Magdziako sliczny rozowy zestawik

Milego wieczorku:-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!:-)

Ola,Dobrusia i Dominis-to juz 8 miesiecy!:-):-)
Mata-swietny pomysl z tym wyjazdem do miasta:-)Chociaz nie dziwie sie,ze masz watpliwosci co do tych 6 godzin...
Bbakania-to super,ze ten zlobek Ci sie podoba:-)A moze moglabys przyjsc tam razem z Natalka na kilka godzin,zeby sie oswoila?

Gratuluje kolejnych zabkow Paulince,Krzysiowi i Oli (chyba dobrze pamietam?)

A ja dzisiajmialam dzien pod znakiem roienia paczkow i co?Nie udaly sie.... :-( W srodku bylo surowe ciasto-przypuszczam,ze za duzo maki dalam i dlatego:-(
A tak sie nameczylam...Zwlaszcza z ugniataniem ciasta-nie cierpie tego!
No i wszystkie paczki wyladowaly w smieciach,a ja musialam skoczyc do sklepu-tylko,ze tu nie maja takich ''polskich'' paczkow,tylko amerykanskie z dziurka i takie przekladane budyniem.

O,to super to zalatwilas ze zlobkiem:-)W ten sposob na pewno Natalce bedzie duuuzo latwiej,a Ty przy okazji popatrzysz jak sie opiekubki zachowuja w roznych sytuacjach-chociaz widac,ze nie maja nic do ukrycia godzac sie na takie rozwiazanie:-)
I dziekuje za medal,moze w przyszlym roku bardziej na niego zasluze;-)

Bbakania, super sprawa z tym żłobkiem:tak:. Jak ja dzwoniłam do kilku i pytałam o taką możliwość, żeby trochę poprzychodzić z małym, to raczej odmawiali; że inni rodzice się nie zgadzają, żeby z dziećmi przebywał ktoś spoza personelu żłobka. Nawet do pewnego stopnia potrafię to zrozumieć. Teraz ludzie są nieufni...takie czasy. Wczoraj, jak byłam na spacerze z Krzysiem, zagadał do mnie chłopczyk jeżdżący na sankach a potem zaczął obsypywać mnie śniegiem; był na spacerze z babcią i ewidentnie się nudził. Jego babcia w te pędy przyleciała i zabrała go do domu:-(. Chyba się mnie wystraszyła:zawstydzona/y::-(. Na szczęście nie wszyscy są tacy i na spacerach zdarza mi się pogadać sobie z inną mamą:tak:. Ale ostrożnym trzeba być:dry:.

Witajcie kochane!
W końcu mam chwilę dla siebie. Mały najchętniej nie puszczałby mnie i cyca z rąk i ust :rofl2: ciągle płacze ale wieczorem po kąpieli odpuścił sobie choć nie mamusię :-p musiałam dłuuuugo czekać aż usnął a teraz m przejął pałeczkę - czyli leży obok i udaje mnie :-D
Dzień miałam męczący ciekawe jaka będzie noc :confused:
Udało mi się zdrzemnąć na jednym boku bo z drugiej strony spał Jasio od 10.30 do 12 więc mogę powiedzieć, że noc odespałam :sorry2: potem zabawa z małym, gotowanie zupki dla małego, obiadku dla nas choć na jednym boku czasem miałam Jaśka bo oczywiście ryk :angry: ale czasem dał się oszukać i odstawić do łóżeczka ze skórką od chleba w buzi i na 15 min miałam spokój. Cóż chyba powoli przyzwyczajam się do ząbkowej sytuacji :dry: trzeba sobie jakoś radzić :happy: pozmywałam, nastawiłam pranie, wykąpana teraz wskoczyłam do Was i widzę, że wiele się działo.
BBakania gratuluję znalezienia odpowiedniego żłobka :tak:
Magdziarko piękne rękodzieła :-) podziwiam Twoje manualne zdolności :tak:
Paulinka, Krzysiu gratuluję kolejnych ząbków ;-)
Agusia fajnie, że się wyrwałaś nawet na ćwiczenia :-)
Darunia ciesz się siostrą :-D
Joan-na współczuję przygody z ptakiem i śnieżkami :-( cóż najważniejsze to szczęście x4

Buziaki karaluchy pod poduchy :-)

reklama
Do góry