reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Aniknulka wytrzymaj jeszcze troszkę , Jasio będzie starszy to da ci odpocząć a i kurzem nie trzeba się czasem przejmować bo się i tak tego nie przeskoczy a tylko nerwy z tego powodu. Ludzie czasem mają gorsze problemy niż nie posprzątany dom- wiem, że to wkurza ale jakby się nad tym zastanowić to i tak ważniejsze dziecko - szczęśliwe i my szczęśliwe niż więcej kurzu który i tak cały czas rośnie- a sprzątanie to i tak syzyfowa praca.

reklama
Aniknulka wytrzymaj jeszcze troszkę , Jasio będzie starszy to da ci odpocząć a i kurzem nie trzeba się czasem przejmować bo się i tak tego nie przeskoczy a tylko nerwy z tego powodu. Ludzie czasem mają gorsze problemy niż nie posprzątany dom- wiem, że to wkurza ale jakby się nad tym zastanowić to i tak ważniejsze dziecko - szczęśliwe i my szczęśliwe niż więcej kurzu który i tak cały czas rośnie- a sprzątanie to i tak syzyfowa praca.

Dziekuje i ja Kasiau za te slowa;-)

Wszystkiego najlepszego dla Jasia z okazji 9mcy:-D

Milego dzionka dziewczynki:-D:-);-):tak:

Witajcie:-) U mnie nocka tylko z jedną pobudką po 3 a potem do 7 mleczko i do 8 Kuba bawił się w łóżeczku. Tak więc jestem wyspana. Zaczęłam chodzić na warsztaty dla rodziców, trwa to 10 tyg. I tam Pani psycholog mówi jak rozmawiać z dziećmi, jak karać i takie tam pierdoły. A i w sobotę wychodzę sobie z dziewczynami z aerobiku do knajpki poświętować dzień kobiet;-);-);-);-) (ach to tylko pretekst).

Jasio Łobuzie najlepsze życzonka:-):-):-):-)

Kasiu świetnie to napisałaś. Nic dodać nic ująć.

Lorcia powodzenia na egzaminach. Masz ode mnie kopniaczka na szczęscie;-);-)

Daruunia-Asiowo fajnie, że się spotkacie:-):-):tak::tak:.
Szkoda, że w moje strony nikt się nie chce wybrać:-:)-(

Mejdia widzę, że wypadzik do rodzinki się szykuje. Niech M szybciutko naprawia autka i jedź i odpczywaj:tak::tak:

Mata w końcu masz chwilkę wytchnienia. Cieszę sie razem z Tobą, że mała daje Ci odpocząć. Chyba już przyszedł i na Dobrusię czas unormowania sie. Życzę Ci tego:-):-)

Witajcie!

Jasiu najlepszego!!!!!!!!

Wczoraj pod wieczór już nie wchodziłam, bo w końcu pojechałam na zakupy, a Ł został z Bartem- jak wróciłam to Bart już spał i nie chciałam mu przeszkadzac!!!

Asiowo jak dla mnie i piątek i wtorek pasuje- możesz przyjechac w te dwa dni :-) ja i tak siedzę sama w domu i się "nudzę", a Wy też się nudzicie to zapraszam!!! A co :-p;-):-)

Zmykam ogarnąc mieszkanie, bo wczoraj zrobiłam zakupy za 450zł :wściekła/y: i wszystko jeszcze wszędzie leży- nie chciałam rozpakowywac tego o 23 :crazy:

Miłego dnia!

Wszystkiego Najlepszego dla Jasia

Wtajcie
U nas wszystko ok. Nadusia dzisiaj troszkę wcześnie nas obudziła przed 7:-D ale wybaczam jej, m bawił sie z nią do 8 ... a ja jeszcze wylegiwałam sie w łózeczku.
Teraz m zakłada półeczki w łazience a ja biorę sie za sprzątanko.

Zdrowka zyczę chorwitkom.
Uciekam papa

witajcie:tak:

Paulina ucina sobie 1 drzemke, to ja na BB:-)

Darunia, jutro tez bym sie wybrała, tylko P. mówił, ze jutro chce szybko wrócic do domu... wiec nie wiem czy ma sens jechac z Paulina tyle na godzinke czy 2...:tak: wiec narazie zostanmy przy wtorku, a jak sie zrobi ciepło to co 2 dzien jestesmy u was:-D
Bo ja uwielbiam Kraków!:tak:

Wszystkiego Naj, naj, naj dla Jasia... !!! Jasio... daj się mamie w końcu wyspać!!!:tak:

A moja Paulinka nauczyła sie spac w nocy...:-) jeszcze niedawno wstawałam po 5 razy, a tutaj mała juz spi bez przerwy 11 godzin:-) Oby to sie nie zepsuło... :tak:

Zaraz mykam pod prysznic, pozniej sprzatanko i obiadek, a wieczorem mykam na cwiczonka...:tak:Jeszcze tylko 10kg mi zostało do zrzucenia:zawstydzona/y: 4 juz za mną, ale jak schudne tylko 5kg jeszcze to i tak bede szczesliwa;-)

Witajcie :-)
Ja tak tylko na chwilę przywitać się i złożyć Jasiowi życzonka - mały oszczędzaj mamusię :-) Wczoraj mnie wieczorkiem nie było, bo był milutki wieczorek z m :zawstydzona/y: Dziś też już dzionek zaplanowany, w sumie nic specjalnego ale mykam ;-)
Miłego i słonecznego dnia!!!

reklama
Hej bobiety!:-)
Ale ja Was ostatnio zaniedbuje!Az wstyd!
I teraz tez juz nie bardzo pamietam co komu mialam napisac....

Wszystkiego naj naj dla Jasia!:-)

Moje sloneczko spi,a ja zaraz musze wziac sie za sprzatanko.Jeszcze tylko przejrze reszte watkow.Milego dzionka wszystkim!:-)

Do góry