reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A my też już po spacerku i obaidku, Nadia ma teraz druga drzemkę, Fabianek dzisiaj pojechał do babci,wróci dopiero jutro bo Cyrk rozkłada sie obok naszego bloku i m bedzie musiał z nim pójsc:tak:
A ja dzisiaj do wieczora sama, bo m po pracy idzie do stomatologa... no tak czasami bywa...
Mata oby Dobrusia w nocy zaczęła ładnie spac - życzę Ci kochana tego
Bbakania ale masz meza, hmmm takie niespodzianki:-Dsuperr!!!
Dla Filipka naj naj
Ide na kanapę :-D chałupa wypucowana, obiad w trakcie , dziecko spi - zyc nie umierac hahaha:rofl2::-)

reklama
Witajcie dziewczynki!

My z Bartem byliśmy na drugim spacerku- taka piękna pogoda, że szkoda siedziec w domu, a na dodatek rano dostałam powera i wszystko pomyłam, poprałam, obiad zrobiomy, Bart sie bawi na podłodze, Ł oczywiście w robocie- miał byc o 16-stej ale dzwonił, że ZGADNIJCIE???? że mu sie qrwa przedłuży!!!!!!!!! Podupceni są w tej robocie- ja naprawdę mam już tego dosyc... non stop sama, dobrze, że za tydzień w czwartek wyjeżdżam i to na minimum 2 tygodnie!!! Jupi!!! Troszke bede tęsknic pewnie, ale może lepiej że takie bedziemy mieli rozstanie :-):tak:

Filipku najlepszego!!!!!!!!!!:-)
Bbakania, ale Ci zazdrosze że mąż Ci taką niespodziankę zrobił!!!;-)

No nic lecę jak zwykle do mojego wrzaskuna!

AAAAAA!!! Nowina wchodzę we wszystkie spodnie zprzed ciązy- a niektór rozmiar za duże ;-) JUPI! :-)

wow! Darunia, gratulacje:tak:zazdroszcze... mi jeszcze daleko do gaci sprzed ciązy:zawstydzona/y:

P. dzis wrócił na obiad do domu i wychodzi dopiero wieczorem i siedzi cały czas z małą, teraz poszli na spacerek:tak:Paulina ostatnio ciagle na dworze:-prano z mamusia, popołudniu z tatusiem;-)

A w ogole Darunia, kiedy się moge wprosić na kawkę??:tak:Mój P. codziennie jezdzi do Krakowa, dla mnie nie problem zabrac sie z nim:-p

A w ogole Darunia, kiedy się moge wprosić na kawkę??:tak:Mój P. codziennie jezdzi do Krakowa, dla mnie nie problem zabrac sie z nim:-p

Asiowo kiedy chcesz!!!!!!! Zapraszam serdecznie! Np jutro jestem w domku od rana do wieczora- tylko pewnie jakiś spacerek bedzie, w piatek też możesz no i w przyszłym tyg do środy, bo w czwartek wyjeżdżam ;-)
Qrcze ale by było suuuper gdybyście wpadły!!!!!:-):tak:

Pogadam z P. kiedy nas zabierze:tak: jutro może byc cieżko, bo na aerobic lece..., ale w poatek czemu nie;-) a jak nie da rady w tym tygodniu to na poczatku przyszłego wpadniemy:tak: tylko byłybysmy pewnie tak ok 10-11 i gdzies do 14-15... bo mniej wiecej w tych godzinach P. jest w Krakowie:tak:ciekawe jak Paulina zareaguje na Barta:-D

Pogadam z P. kiedy nas zabierze:tak: jutro może byc cieżko, bo na aerobic lece..., ale w poatek czemu nie;-) a jak nie da rady w tym tygodniu to na poczatku przyszłego wpadniemy:tak: tylko byłybysmy pewnie tak ok 10-11 i gdzies do 14-15... bo mniej wiecej w tych godzinach P. jest w Krakowie:tak:ciekawe jak Paulina zareaguje na Barta:-D

No to suuuper już się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tez jestem ciekawa jak zareaguja na siebie nasz pociechy :-) a powiedz mi w który miejscu P pracuje?

P. pracuje wszedzie;-)jezdzi po firmach... wiec codziennie jest w innym miejscu:tak:
wózek zapakujemy i oprowadzisz nas po Krakowie:-)

reklama
Witam . Ja dzisiaj od rana byla w urzedach i porobic oplaty . Pozniej przyjechala chrzesnica i obiad i dzien zlecial.
Julia podziwiam Cie ze tak dlugo wytrzymujesz bez meza Ja po tyg juz tesknie.
Wszystkiego naj dla Filipka.
Mata noo to moze w koncu bedziesz sie wysypiala.

Do góry