Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

aphtin nie pomógł i podałam mu fluconazol i dziś poprawa.
To tak w formie pocieszenia dla Daruni i innych dziewczyn,którym doskwiera brak M.....
:-)
ale do gara nie wejdę

Mała jednak uwidziała sobie ostatnimi czasy tą godzinę, więc koniec spania... żeby jeszcze sobie poleżała... ale gdzie tam, przecież już potrafi stać, więc wstaje(nawet w śpiworku
) i krzyczy do rodziców "ej"
tak głośno że chyba sąsiadów przy okazji budzi
Rozkoszna jest, ale mogłaby pospać te pół godziny dłużej
Dostała o 7 pierwsze śniadanko i padła jeszcze na 45min... ja wyjątkowo nie, bo okazja była do wspólnego śniadanka z m :-) (później do pracy wychodził
) Potem trochę się pokrzątałam i przed 11 wybyłysmy na godzinny spacerek. Ola już jest po obiadku, zaraz pora kolejnego snu (może nie bedzie jak wczoraj
) na spacerku w każdym bądź razie spała ładnie
Ja dziś obiadku nie robię bo m wraca na kolację dopiero, a dla siebie mi się nie chce
Oooo właśnie przyszedł dla Oli jeździk, pchacz
(musiałam szybko rozpakować...) cudny i mała napatrzeć się nie może ;-)
Miłego popołudnia!
Dobrze, że w końcu masz sprawny komputer, bo BB to więcej niż nałóg 
przy okazji zahaczyłam o targ, bo w środy się u nas rozstawia, kupiłam małej buraczki, bo nie miała jeszcze okazji spróbować i świeżutkie jajka ;-) mała była grzeczniutka i pospała ponad godzinkę, ale co się dziwić jak szalała przez 5 godzin
teraz też w końcu odpadła i co śmieszniejsze nie chciała smoczka (na spacerach smoczka używa jako gryzaka i tez śpi bez już gdzieś od tygodnia
). Może moja pijaweczka po mału odpuszcza ciągłe ciamkanie
oby, może zacznie ładniej spać w nocy ;-)
oj ale mi się marzy, żeby mój kiedys szybciej wyszedł z pracy
raz to nawet rano mi oznajmił, że się wyrwie szybciej, ale i tak wrócił normalnie 
bazie już są (widziałam nawet już 2 tyg. temu ;-)), dzikie gęsi już wracają z południa, ani się nie obejrzymy i będzie cieplutko :-)