reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie. ja juz dokonczylam kawusie Mialam wejsc wczesniej na bb ale kolezanka zadzwonila i tak zlecialo 40 min.:0
Moj syn spal cala nocke Ostatnio ma czesto takie przeblyski . teraz rzadzi na dywanie.
Dziewczyny fajnie mcie ze mozecie sie spotkac.

reklama
Witam i ja :-)

Aniuknulka każda z nas ma czasem ciężki dzień, a kto jak kto, ale ja Ciebie doskonale rozumiem, bo podobną marudę mam w domu :sorry2: ale dla pocieszenia mała od jakiegos czasu zrobiła sie bardziej samodzielna, potrafi sie sama zabawić i to dla mnie duża ulga... najgorzej z obowiązkami domowymi, bo tez jestem w tyle, ale się nie przejmuję... mieszkanko sprzątam porządnie raz w tygodniu a na bieżąco to podłogę zmiatam i czasem przecieram jak jest mocno brudna :zawstydzona/y: naczynia najczęsciej myje co drugi dzień, bo na małe ilości sie nie opłaca wody lać ;-) prania nie prasuję na bieżąco, pralke puszczam jak mus i jakoś da radę tak żyć ;-):-D najważniejsze, że nie latam z językiem na brodzie, bo juz całkiem by mi sie akumulatory wyczerpały :tak:

Jasio wszystkiego naj rozrabiako :-D

Asiowo gtauluje zgubionych kg i trzymam kciuki za następne :tak: ale masz fajnie z tym spankiem Paulinki... może i ja sie w końcu doczekam przespanych nocek, ale na razie sie nie zapowiada... mała wczoraj wieczorem wsunęła 160 ml kachy, potem pociągnęła cyca a i tak się obudziła na cyca koło 12, nie licząc wczesniejszych z 5-6 przebudzeń to na smoka, to na przekrcenie sie na druga stronę :baffled: w nocy podobnie sie wierciła, ale pospala za to do 7, więc nocka nawet nawet

Agusia ale Ci zazdroszczę tego wyjścia :zawstydzona/y: ale chyba i ja gdzies w końcu w którąś sobote wyskoczę, może umówię się ze stara paczką z liceum (z 4 lata się nie widziałysmy razem :szok:)... chciałam sobiee wyskoczyc w tą sobote, ale okazało się, że nasza kolej sprzątania kościoła... jeszcze zobacze na którą ;-)

u nas wieje okrutnie, ale i słoneczko i 10 stopni więc chyba wybiorę sie na spacerek :tak: moja marudka odpadła niedawno, ciekawe ile pośpi :dry:

miłego dzionka:-)

Paulina drzemneła się przed chwila 30 min, a zawsze spi conajmniej 1,5h:zawstydzona/y: zaraz zjemy kaszke i idziemy na spacerek, bo pogoda wymarzona, bezchmurne niebo, cieplutko... super:tak:

Darunia... przyjezdzamy jutro:-)

Mata, współczuje nocek... mi juz sił brakowało...
Podziwiam was razem z Anią... i wierze, ze niedługo dzieciaczki beda juz pieknie spac:tak:

CZESC DZIEWCZĘTA!!!
Nie pisałam,bo zmienialiśmy operatora i aż tyle dni musieliśmy czekac na połączenie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!Ciężko tak bez internetu, chyba jestem uzależniona:no::-:)-)!!
Wiktorek dalej bezzębny i dalej okropnie marudny, a w dodatku przestał przesypiac nocki :-(!
Dobrze, że chociaż pogoda ładna:-):-):-),możemy sobie spacerowac i spacerowac i jakoś dzień z marudką zleci!!!!

Witajcie!

Asiowo bardzo się cieszę, że jutro sie zobaczymy!

Mata dobrze by było gdybyś w końcu gdzies wyszła! Nalezy Ci się to! :tak:

Właśnie robie obiad, byliśmy na spacerku, ale takie wiatrzysko, że szybko wróciliśmy, jakby Ł jakimś cudem wyszedł z pracy planowo to wybrałabym sie do tego klubu fitness!!!!! Bo mam jeszcze karnety- które działają! Ale czy wyjdzie normalnie... oto jest pytanie?
Bart zrobił właśnie siusiu na nocnik ;-)

Muszę się trochę pożalic!!!!!!!!Lapie mnie mała depresja:-:)-:)-:)-(Chciłabym oddac komuś Wikusia i powyc sobie,ale nawet nie mam komu!!!Juz chyba jestem przemęczona a Wiki cały czas wyje,no chyba,że jest na rękach!!Sama nie wiem czy to te zby czy może coś innego.W dodatku był mój ojciec i mnie dobił,boże jak można byc takim bezuczuciowym:szok::-(!!!Zero miłości jak i do mnie tak i do Wikusia!!!:-:)-(Człowiek ma jedno życie , jednego ojca i takiego beznadziejnego!!
IDZIEMY SIĘ Z SYNECZKIEM MIZIAC MOŻE NAM SIĘ POPRAWI:-)

reklama
Monik mam nadzieje że ten kryzys szybko minie!

Ja też się wkurzyłam! Ł miał z roboty wyjsc o 14-stej i znowu mu się przedłużym, a miałam isc pocwiczyc... ehhh a na 20-stą znowu idzie do roboty........ no coment............

Do góry