reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
I ja jestem,dopiero teraz.
Bbakania-gratuluje nowych zabkow u Natalki:-)
Mamootku-piekny piekny avatarek!:-)

Maja wlasnie usnela,ja na bb,popijam Martini,ale zaraz uciekam przed tv,bo beda 2 odcinki Dr.House'a:-):-)

Milego wieczorku wszystkim!:-)

reklama
I ja jestem szybciutko wieczorkiem :tak: Mała już śpi, chociaż obawiałam się jak to będzie po przestawieniu czasu :zawstydzona/y: Niedziela bardzo rodzinna :tak: Babcia wnuczkę porozpuszczała, bo niestety jutro już jedzie :sorry: Jestem już po ćwiczonkach, biegnę pod prysznic, bo potem Kości :tak:
Spokojnej nocki Kobitki :-)

zaraz uciekam przed tv,bo beda 2 odcinki Dr.House'a:-):-)
Na taki wieczór to ja muszę czekać do czwartku :-p

Hej kobitki:-) U mnnie nudna niedziela. Nic ciekawego. Dzieci posżly normalnie spać jakby czas nie był przestawiany, a zastanawiałam się jak to będzie.

Mamoot śliczny avatarek:tak::tak::tak:

Hej dziewczyny!
Wróciliśmy cali i zdrowi :-) Mięsko już popaczkowane (swojski świniaczek :-p) a ciasto bardzo smakowało - nie tylko teściowi :tak: - mam już zamówienie na Święta ;-)
Jasio nadal budzi się 4 razy w nocy ale odkładam go do łóżeczka i czasem to trwa dłużej czasem krócej jednak zasypia ale daleko jeszcze do ideału :tak: (czyli całonocnego spania).

ja to nie mogę się nadziwić, że Aniknulek to jeszcze ciasto ma czas upiec!!!!:szok:
Dziadek siedział z Jasiem a ja szalałm w kuchni ;-)

Kurcze dziewczyny chyba musze z Was wziąc przykład i zacząć jakąś delikatną dietę i ćwiczonka, jak ja bym chciała, żeby mi brzuch zleciał i trochę kilogramów:sorry2:
Mata ja zaczynam od jutra - ciamne pieczywko, zero słodyczy i zapisuję się na aerobic - teraz to już na 100 %
mamy kolejne 2 nowe ząbki
020.gif
Gratulacje!!!

Mamoot śliczny avatarek

spokojnej nocy kochane :-)

Witajcie Kobitki!
My po udanym weekendziku, zaliczyliśmy dziadków i znajomych.
Wojtuś poznał nową koleżankę, a mnie mąż uczył jeździć samochodem,bo w końcu postanowiłam się zapisać na prawko:-p!

A czytam, że i u Was było ciekawie:happy2:
Bbakania szalała na imprezie, u Joasiek była babcia , agusia04 u koleżanki, Maajak Martini się raczyła, a Joan-na gości bawiła.
Super, że się nie nudziłyście.

BBakania dzięki za info o żłobku i o ulotce od Espumisanu,
my z Wojtkiem cieszymy się, że tyle Natka ma już ząbków!

Mata mam nadzieję, że mąż już zdrowieje!

Aniknulek - nie ma to jak sowjski prosiaczek - moi teściowie co rok załatwiają;-)

Wszystkiego naj,naj dla Bartulka i Mikolajka:-D:-D:-D

Witam z rana:-)
dzionek u nas zapowiada sie na naprawde ladny,napewno pojdziemy na spacerk;-)

Milego dznia:-)

reklama
Dzien Dobry

Rzecznik BB Marlenka śledzi wszystkich solenizantów, jubilatów...

No to i ja sie dołączam się do życzeń - Najlepszego dla Bartusia i Mikolaja:tak:

Moja Nadinka wstała o 6 i teraz pierwszą drzemaczkę;-)
Ja idę prasować

Do góry