reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dzięki dziewczyny za podpowiedz ;-)
chciałam wywalic tą zupę to mąż mówi żeby zostawiła, bo on zje :confused2::sorry: i nie wiem czy wylac ją czy nie:eek:

Przyszła prostownica- i już wypróbowałam- super!!!!!!!!!!!!!!! :-)

A Ł oczywiscie jak miał wyjsc o 14-stej z roboty tak dzwonił i powiedział że do Barta przyjedzie teściowa, bo ja na 19-stą na aerobik... nie wie o której wyjdzie z roboty :wściekła/y::crazy:

Darunia zupe zostaw jak maz chce to niech je :0
U mnie Wojtek spal poltorej godzinki teraz wstal w dobrym humorze. ja zrobilam bigos i nozki Na dzisiaj plan wykonany Jeszcze tylko wieczorem prasowanie i luz

Moje słoneczko coś strasznie marudne dziś... :sorry:
Ale znam już przyczynę :tak: Mamy DRUGIEGO ząbka :-D kolejna, dolna jedyneczka do kolekcji ;-)

Uaktualniam :-)
Pracują nad ząbkami:
Zuzia

Jasio
Mateusz
Lenka

1 ząbek:
Maja (maajkowa)
Antoś

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Marysia
Milena
Oleńka (joaśkowa)

3 ząbki:
Mikołaj (lorciowy)
Ola (kasiau)
Kubuś
Wojtuś

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Bogna
Paulinka
Brunko
Arturek

5 ząbków
Nadinka
Natalka

6 ząbków:
Krzyś
Dominik
Michaś

7 ząbków:
Staś

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś
Maciuś

Gratulujemy ząbka!!!

Skoro lista "odkopana" to i ja uaktualnię

Pracują nad ząbkami:
Zuzia

Jasio
Mateusz
Lenka

1 ząbek:
Maja (maajkowa)
Antoś

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Marysia
Milena
Oleńka (joaśkowa)

3 ząbki:
Mikołaj (lorciowy)
Ola (kasiau)
Kubuś
Wojtuś

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Bogna
Paulinka
Brunko

5 ząbków
Nadinka
Natalka
Arturek

6 ząbków:
Krzyś
Dominik
Michaś

7 ząbków:
Staś

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś
Maciuś

Hej hej Babeczki- już wieczorek, starczy tych spacerków :-)

Ja właśnie przyszłam z aerobiku, Ł w pracy, Barta wykapałam, nakarmiłam i zasypia właśnie w łóżeczku ;-)

Idę zaraz pod prysznic, moze cos obejrzę w tv, jutro mam trochę roboty- okna pomyc, firanki poprac, poprasowac, powiesic, zakupy świąteczne... ehhh a Ł ma na 14-stą do roboty i chyba nie zdąże ze wszystkim... no nic bedę próbowac ;-):tak:

miłego wieczorku!

Daruunia no to masz troche pracy jutro,ja tez z lekka ogarne;-)

Marynia juz spi,ja z zielona maseczka na twarzy klikam na bb(dobrze,ze mnie nie widzicie:-D)

Olence gratuluje zabeczka nr2:-)

Milego wieczorku:-)

to i ja uaktualnię ilość zębów u Bogny :)
Pracują nad ząbkami:
Zuzia

Jasio
Mateusz
Lenka

1 ząbek:
Maja (maajkowa)
Antoś

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Marysia
Milena
Oleńka (joaśkowa)

3 ząbki:
Mikołaj (lorciowy)
Ola (kasiau)
Kubuś
Wojtuś

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Paulinka
Brunko

5 ząbków
Nadinka
Natalka
Arturek

6 ząbków:
Krzyś
Dominik
Michaś
Bogna

7 ząbków:
Staś

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś
Maciuś

reklama
Witajcie!
Przepraszam, że ostatnio mniej się udzielam ale sprzątanie pochłonęło mnie bez końca a pogoda dodaje energii i Jasio za nic nie chce siedzieć w domu, najlepiej cały dzień szalałby w rowerku na dworzu :rofl2:

Dziś miałam zabiegany dzień i dopiero mam chwilę żeby odpocząć. Byłam z Jasiem na zakupach i mamy już pierwsze buciki, na razie tylko dla widoku bo jeszcze nie chodzi ale najważniejsze, że są :tak: 1,5 cm za duże ale noga szybko mu urośnie :-p
Gratulujemy kolejnych ząbków :-)
Dziś skończyłam sprzątanie a jutro zabieram się za pieczenie i jedziemy do teściów więc korzystając z okazji
życzymy Wam Zdrowych, spokojnych, słonecznych, radosnych Świąt oraz spokojnego Dyngusa :rofl2:
52rj0bo5mo9.gif

Do góry