reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie Kochane!

Wyobraźcie sobie, że jak Ł poszedł wczoraj na 6 rano do roboty, jeszcze nie wrócił- PARANOJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:no::szok::crazy: i nie wiem o której przyjedzie....

I ja chciałam Wam wszystkim życzyc, aby te Święta były radosne i w rodzinnym gronie!!!! A Dyngus tak mokry... jak tylko sie da! :laugh2:

Lecę pobawic się z Bartem i idę na kawkę :-)
Miłego dnia!

reklama
Daruunia ale ty się masz z tą pracą męża ale dla porównania i pocieszenia jak mój wyjeżdża to wraca a wekeendy :-) a czaem niwe widzimy się 2 tygodnie :eek:
Basiu, Joasiek, dziewczyny - Najlepszego, zdrówka , szczęścia , pomyślności , samych radości i zero przykrości - życzę ja i cała moja rodzinka :-)
*******@--@--@
******@------------@
****@-----------------@
***@--------------------@
**@-----------------------@­
**@-(\(\-----------/)/)--@­
**@-(=':')-------(':'=)----@
**@(..(")(")..(")(")..)----@
***@---------------------@
*****@----------------@
********@--@--@
Staropolskim obyczajem
dużo szynki życzę z jajem.
Niech zające i barany pospełniają wasze plany,
niech to będzie czas uroczy
życzę miłej Wielkanocy!!!​

Cześć Babeczki:-) już prawie święta!widzę że wszyscy zaczęli już porządne przygotowania:wypieki,porządki,wyjazdy do najbliższych......Ja też dzisiaj jadę ze swoją rodzinką do rodziców a potem do teściów-żeby było sprawiedliwie.Nie bedzie mnie do wtorku :-(ale pewnie większość z nas nie będzie mieć czasu na bb.
Dziewczyny chciałam Wam i Waszym rodzinkom życzyć:Świąt pachnących wypiekami,zielonych rozkwitającymi pąkami oraz duuużo ciepła płynącego ze spotkań z bliskimi Wam ludźmi.

oj widzę, że wiosenny wysyp ząbków:-)ja w takim razie nanoszę kolejne dwa mojej Milenki
Pracują nad ząbkami:
Zuzia
Jasio
Mateusz
Lenka

1 ząbek:
Maja (maajkowa)
Antoś

2 ząbki:
Mikołaj (Joli)
Marysia
Oleńka (joaśkowa)

3 ząbki:
Mikołaj (lorciowy)
Ola (kasiau)
Kubuś
Wojtuś

4 ząbki:
Filipek
Lenka
Paulinka
Brunko
Milenka

5 ząbków
Nadinka
Natalka
Arturek

6 ząbków:
Krzyś
Dominik
Michaś
Bogna

7 ząbków:
Staś

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś
Maciuś

Pozdrawiam ciepło i do poklikania w przyszłym tygodniu

A ja muszę się pochwalic, że umyłam okna, wyprałam, wyprasowałam i zawiesiłam firanki- o jak teraz pachnie w domku- uwielbiam czyste, świeże i pachnące firanki ;-)

Ł właśnie wrócił z pracy... heheh tylko 28 godzin był :eek:
I teraz idzie spac, a miałam isc na wielgachne zakupy i teraz wszystko mi się popieprzyło... ehhh no co za pech!!

witajcie:tak:

Gratuluje kolejnych ząbków naszym pociechom:happy:
Darunia, współczuje tej pracy Ł:zawstydzona/y: heh...
I gratuluje wysprzatania mieszkania:tak: Ja olałam okna, po prostu nie mam sił już, a co tam... i tak swieta w rozjazdach:tak:

Mój M. dzis w domku, wiec mam nadzieje troche odsapne:tak: i pewnie jakis rodzinny spacerek zaliczymy.

Wczoraj poleciałam na aerobic i sie okazało, ze tylko nas 4 baby przyszły i... instruktorka wyciągneła rowerki:tak:Ale dostałam wycisk, dawno tak sie ze mnie nie lało:-p ale super... chyba sie na to skusze:-) A dzis jak sie uda mam zamiar wyciągnąc rower z piwnicy i wyskoczyc gdzies jak za dawnych czasów:tak: heh... a się rozmarzyłam:-D

A w ogóle musze sie pochwalić, ze juz 7 kg na minusie:-) musze uwazać, zebym szybko tego nie odzyskała:-p połowa juz za mną... :-p ale i tak juz zaczynam dostrzegać efekty dietki i cwiczen i coraz lepiej czuje sie w swojej skórze:tak:

Miłego dnia mamusie!

Witajcie Kobietki :-)

Ja tak na chwilkę z racji tego że ciacho w piekarniku już się dopieka, a zaraz pędzimy z Olą na słoneczny spacerek :tak: Wyjeżdżamy jutro rano, a ja jeszcze troszkę w proszku ze wszystkim :zawstydzona/y: Jakbym już nie miała kiedy to...

Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje.
Mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.

Załączniki

• kartka jajka.jpg
    kartka jajka.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 37
Hallo dziewczyny!:-)

Ale Was zaniedbalam-kilka dni nie wchodzilam,a i teraz tak na szybko ''przelecialam'' Wasze posty.
Mam gosci z Polski,wiec dlatego bede jeszcze przez nastepny tydzien bardzo rzadko do Was zagladac.
Z nowosci to tylko to,ze maja przeziebiona,a w niedziele chrzest :-(mam nadzieje,ze jej przejdzie.
Buziaczki dla Was i WESOLYCH SWIAT WIELKANOCNYCH!!!!

Ale wszystkie zalatane :-)

A ja zrobiłam rybe po grecku, upiekłam kalorycze ciasto, koloruje jaja właśnie, robie galaretki, wygoniłam Ł z Bartem na spacer, jeszcze musze leciec do spowiedzi...

A jutro zrobie sałatkę, jajca faszerowane i całą resztę ;-)

Asiowo ty spalasz kalorie, a ja to już chyba zaczynam przybierac, bo co chwilę sobie na coś pozwalam, ale po Świętach bede znów musiała się trzymac diety, bo brzuchol rośśśśśsnie jak na droźdżach... ehhh a takie zapaszki z kuchni dobiegają :laugh2:

reklama
Witam wieczorkiem:-)

raniutko podskoczylam zrobic sobie brewki i paznokietki,potem poszlismy do Kosciola na 15 bylo cudnie ksiadz przemawial,a potem weszli ludzie z teatru i wystawiali Meke Panska,bardzo wzruszajace,lezki pociekly po policzku i glowa pelna przemyslen...

Wesolych Swiat kochane

Do góry