reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!
Azile piękne koczyki i zawieszka!
Bbakania- zdrówka dla Natalki, a ile płaciłaś za słoiczki w makro?

U nas dalej neta nie ma więc dlatego korzystam u teściów ;-)

Miłego wieczorku!

reklama
Witajcie :-)

Jesteśmy już w domku po cudnym weekendzie :-) :-) :-) Było rewelacyjnie :tak: Ola zachwycona, zaciekawiona, nawet o śnie w dzień zapominała :-D Za to w nocy nadrabiała ;-) Udało nam się zobaczyć 6 zamków i najciekawsze były te najmniej uczęszczane :tak: Ale żeby nie być gołosłowną umieszczę poniżej fotki :-)
Miłych wieczorków, jeszcze weekendowych :tak:

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    75,7 KB · Wyświetleń: 32
  • 2.JPG
    2.JPG
    78,3 KB · Wyświetleń: 34
  • 3.JPG
    3.JPG
    51,8 KB · Wyświetleń: 30
  • 5.JPG
    5.JPG
    50,2 KB · Wyświetleń: 31
Witajcie kochane!
Ja nie narzekam obecnie na brak czasu ale niestety zaniedbuję BB :-( przepraszam :-(
Często korzystam z wyjazdów taty do mojej kochanej babci i zabieram sie znim, potem obiad, aerobic, zmywanie i musze przyznać super się z tym czuję. :-D Jestem bardziej energiczna ćwiczenia swoją drogą ale powietrze, przyroda zawsze nastarjaja mnie optymistycznie :-)
Bbakania wiem co przeżywasz, ja też troszkę boję się wrócić do pracy szczególnie jak patrzę w niebieskie oczka mojego Jasia i widze ten zawadiacki uśmieszek ale jak mus to mus mam tylko nadzieję, żę Jasio mi to wybaczy :-(
Majdia współczuję i mam nadzieję, że m sie nie podda i szybko znajdzie pracę, trzymam kciuki :-)
Asiowo bardzo się cieszę, że w końcu będziecie mieć swoje gniazdko :-)
Magdziarko mam nadzieję, że weekend u Joanny się udał i jestes mega opalona :-D

Spóźnione ale prosto z serduszka życzenia dla naszych maluszków z okazji ukończenia kolejnych miesięcy
:-):-):-)​
Zmykam do moich chłopaków ;-) spokojnej nocy :-D

Witajcie mamusie! w ciągu dnia korzystaliśmy z uroków słonka i pieknje pogody, spacerowalismy bardzo długo, co Julinka teraz odsypia...
przepraszam, że długo nie zabawię, ale druga dzidzia mi dokucza, mam skurcze dosyć są one dokuczliwe i nie dają mi siedzieć...
PSSPÓŹNIONE ŻYCZENIA DLA JUBILATÓW!!! DUŻO ZDRÓWKA I SŁONKA PEREŁECZKI DLA WAS!!!!! :-D

Joasiek piekne fotki,cudna pogoda,tylko pomarzyc......fotka nr 3 moja ulubiona:blink:
u nas tez dzionke fajny,wspolny obiadek,2h spalam w dzien z Marynia jestem wypoczeta,plaze tez zaliczylismy:tak:

jestem ciekawa jak tam spotkanko Magdziarki z Joanna:tak:

Hej czerwcówki :-)

melduję się, że zyję, podczytuję jak tylko mogę BB, ale czasu brak na odpisywanie. Pogoda cudna, więc ile się da korzystamy, no i męcze dalej tą pracę, na szczęście już końcóweczka :tak:
jak skończę prace pisać, to może znajdę więcej czasu na BB, chociaż zauważyłam, że z moją żywiołową córeczką nie da rady nic na kompie zrobić... dp tego przestawiła sie na jedna dłuższą (1-2 h) drzemkę i to najczęściej wypada na spacerze...
i jeszcze jak widac na załączonym obrazku wzięłam się za siebie, na razie dietka, a jak skończe pracę pisać, to biorę sie ostro za ćwiczonka. A zmotywowało mnie to, że znajomi zaczynali sie dopytywać czy znów jestem w ciąży:zawstydzona/y: wyglądam okropnie (szczególnie mój brzuch...) i żeby sie nie podłamywać, postanowiłam działać :tak:

zdróweczka maluszkom, serdeczne życzonka jubilatom i spokojnej nocki wszystkim ;-)
Joasiek cudne fotki :tak: zdradzisz gdzie takie urocze zamczyska na Dolnym Śląsku?

zmykam spać, buziaki

Ostatnia edycja:
Witajcie u nas weekend tez przelecial niewiadomo kiedy. Dzisiaj Kinge wysylam na zieolna szkole wiec my z Wojtkiem do puiatku sami Mamy swobode.

Dzien dobry:tak:

U nas tez ten weekend tak szybko minął:zawstydzona/y: P. pojechał do roboty..., ale na szczescie obiecał, ze w rtym tygodniu wieczorami bedzie z nami w domku i nic nie planuje:tak: Paulinka szaleje i narazie nie mysli o spaniu... ostatnio w ogole nocki mamy wysmienite, Mała od 2 tygodni ładnie przesypia całą noc bez pobudki, ale w dzien spi bardzo mało... :tak: Jak tylko mozemy siedzimy na dworze.

Zycze miłego dnia mamusie!

reklama
Witam z rana:-)

nocka super przespana wstalysmy o 6.30,zajadam sniadanko,zaraz biore sie do pracy tzn bede sprzatala szuflady to moje zadanie na dziasiaj:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Filipka,to juz 11mcy:-)

Milego dzionka:-);-):tak:

Do góry