reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie dziewczyny :-D
Daruuniu, udanych zakupków :-D
Asiowo, oby to szybko wróciło do normy :tak::tak:
Mejdio, trzymam kciuki za męża, a Tobie szerokiej drogi ;-);-)

mała królewna sobie śpi, a ja pichcę zupę ogórkową... tak mnie naszło :-D

reklama
Daruuniu, udanych zakupków :-D

Ehhh nie udały się... nie znalazłam mleka skondensowanego, nie kupiłam wiśni drylowanych w syropie, nie dostałam ozdób na tort... ehhh kupiłam wielkie g...o, ale przynajmniej nakupiłam Bartowi soków bo w tesco promocja na duże bobofruty 2 zł z kawałkiem ;-)

Teraz Bart powinien isc na drzemkę, a ja muszę pranie nastawic bo mam tego tyle że szok!!! Ostatnio z 3-4 dni temu prałam pościel i dopiero dzisiaj mi doschła.... przez tą pogodę musiałam pranie trzymac w domu... whhh i mówi Wam mam kuuuuupe prania!!!!

dzięki Bbakania, Lidla mam w miarę blisko, więc w tygodniu podskoczę ;-)

Bart wykąpany, jest w trakcie jedzenia- zjadł 50 ml i się drze że już nie chce... ehhh, no nic poczekam kilka minut i za chwilę spróbuję...

A co tu w ogóle taka cisza? Przecież środa- środek tygodnia? Gdzie Wy się podziałyście :confused:;-)

Hej 10 godzin jazd już za mną!:-)
Chyba całkiem dobrze już sobie radzę, przynajmniej tak twierdzi instruktor.
Czasem mam problem z ruszeniem na skrzyżowaniach, bo się ciut stresuję
i nie zauważam pieszych:tak:, ale to ponoć norma na tym etapie!

Moi chłopcy świetnie sobie beze mnie radzą,
jak wróciłam to już było po kąpieli i kaszce, no i dłuuugim spacerku !:happy:
Teraz Wojt śpi a T. poszedł pobiegać. Ja zaraz idę poćwiczyć :tak:

Kasiau wiesz co ostatnio pytałam Cię o ośrodek egzaminacyjny, radziłaś Odlewniczą, ale to jednak za daleko. Za to mam inny wybór Bemowo kontra Radarowa - co byś wybrała?

Słuchaj , zobacz na mapie trasy egzaminacyjne i sama zobacz , chyba Radarową , z resztą mi cokolwiek radził instruktor - chodziło o to że na bemowie się jeżdzi po dużyc ulicach a na odlewniczej są mniej skomplikowane ale jeśli jeździsz z instruktorem to może będzie z tobą jeździł i pokaże ci trasę na bemowie to sama ocenisz

Witam wieczorkiem:-)

wlasnie wcinam kolacyjke,Marysia dopiero niedawno poszla spac,mam piekny zachod slonca za oknem az chce sie zyc,dodam,ze w ciagu dnia padalo zrobilam pranie posegregowalam ciuchy swoje i w koncu cos widac w tej mojej szafie tzn jest prawie pusto i dobrze:-pteraz relax na bb zmeczona jestem

Milego wieczorku u mnie jeszcze dzien wlasciwie:-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
To chyba Marlenka się wybierasz na zakupy ciuchowe ?
U mnie zawsze jest pełno w szafie i nic nie można znaleźć bo mi szkoda wyrzucić wielu rzeczy - cały czas się tego uczę

Do góry