daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Darunia cóz za "królewskie" śniadanko pichcisz !!
Już zjadłam i teraz się wkurzam, że się taaaak objadłam- jak Świnta -Halinta
ledwo dyszeeeeObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Darunia cóz za "królewskie" śniadanko pichcisz !!
ledwo dyszeeee

mniam,mniam
my juz po sniadanku slucham radyjka i relaxuje sie na bb zaraz zrobie sobie kawke nr 2
;-)
Non stop mnie mdli, blada jak sie sciana jestem, kreci mi sie w głowie... heh:-(
Rano znów to samo..., podnioslo mnie na widok sniadania, a P. tak sie stara... i tak nie wyszedł dopoki czegos nie zjadłam (zrobił mi specjalnie jajecznice z szynka i jakos ja wepchalam) i wyszedł dopiero przed 9 do pracy przeze mnie
Widać, ze chce mi pomoc, a juz nie ma pomysłu jak to zrobic... dzis kazał mi odpoczywac tak duzo jak sie da, On przyjdzie po południu to zajmie sie obiadem i mieszkaniem
aż mi głupio... Ale widze, ze strasznie sie o nas martwi... .
ale co zrobic...
No to sie wyzaliłam...Mejdia - musisz byc teraz silna. Niełatwy okres Was dopadł, ale już niebawem na pewno wszystko wróci do normy !! Pamietaj, że po każdej burzy zawsze kiedyś wychodzi słonko !! Oby u Was jak najszybciej. Trzymam za to mocno kciuki![]()
Mejdia trzymam kciuki,żeby sytuacja u Was szybko się poprawiła. Napewno mąż niedługo znajdzie pracę. Głowa do góry

mocno trzymam kciukasy za pracę :-)

)...