reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Zdrówka dzieciaczkom i ich mamusiom :tak:

Nie no Ewunia Ty nas tak nie stresuj :angry::rofl2: a z tymi skurczami to ja bym na Twoim miejscu gdzies podjechała, bo wiesz ponoc kolejne porody ekspresowe moga być i jeszcze w domu urodzisz :sorry: i koniecznie poszukajcie telefonu ;-):-D

mała ładnie śpi :tak: a ja przed chwilka skończyłam moja pierwszą biżuterię na szydełku :-) żadna rewelacja, ale zawsze to coś nowego ;-)

miłej nocki :-)

reklama
Najlepszego dla solenizantów!!!!!!!!!

Dzień dobry czerwcówkolandzie!!! :-)

I znowu ja pierwsza! Helołłłłłłł gdzie Wy Babeczki?

Mata zdjątko chcemy!!!

Ewunia ależ nam stracha napędziłaś- klas w tyłek za zgubienie telefonu :-p;-) a może już masz na świcie dzidzię a nic o tym nie wiemy???

Bbakania a Ty gdzie? :-p:-p

Maajka oby pogoda zaczęła Wam dopisywac!

U nas nocka nawet ok, chyba raz musiałam wstac do Barta, teraz już buszuje w szufladach Ł, a ja kawka i bb...

Miłego dnia Kochane!

Kurcze w ogóle to muszę porobic zakupy nad te morze... jutro nic nie kupię bo Ł z teściem gdzieś po drzewo jadą, poniej po południu jedziemy na grilla do znajomych, a chciałam sobie okulary kupic słoneczne bo mi się ostatnio rozwaliły... no nic zobaczymy jak Ł z pracy wróci ;-);-)

Piszta dziewuchy bo jakiś niepotrzebny zastój u nas :rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

heloł Darunia ;-):-D ma się ten refleks :rofl2:

u nas nocka spokojna i wszytsko byłoby ok, gdyby nie to, że do 3 nie mogłam spać, a pobudka przed 7 :baffled:

kolczyki bez bigli jeszcze, a fotki nie najlepsze, ale robiłam męża aparatem, a on jak zwykle cos sobie tam poustawiał, a ja nie wiem jak to pozmieniać :zawstydzona/y:
no to prezentuje moją pseudo-biżuterię :sorry:

a ja kawka i bb...

No to z tą kawką to nie do końca tak fajnie... wzięłam Bart na kolana a on ciach za kubek i cała- na szczęście nie gorąca kawa poleciała na mnie, na niego, na komputer, na dywan, na podłogę, na ścianę, na łóżeczko Barta, na pranie które tu stało, na zabawki... myślałam, że zwariuje, ale jak zobaczyłam z jakim zaciekawieniem Bart ogląda swoje portki i bluzkę w kawie bo padłam ze śmiechu... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mata biżuteria suuuper! Ty to masz pomysły! :tak:

cześć dziewczyny...
u mnie ciągle to samo, skurcze są ale tej samej mocy, bywało tak, że parę razy mnie wpół wygięło i nic poza tym... chodzi za mną aby sobie dla spokoju duszy KTg zrobić... bo do łazienki mnie gania... a nuż się ruszy... nawet mąż się gimnastykował i nie ruszyło ;-)

A propos telefon znaleziony :-D więc jakby się coś działo, to dam Bbakani znać co i jak...

Mata, przesliczne :-D cudo :-D

Daruunia, ale Bart musiał mieć minkę, jeszcze niedawno był czysty, a tu mu kleksy wyskoczyły :-D

Witam Laseczki:-)

Bartus:-D:-D:-D:-D:-D
Ewunia mam nadzieje,ze w weekend urodzisz:tak:
Mata bizuteria super,naszyjnik i bransoleta w kolczykach nie byloby mi dobrze ja musze nasic takie dllllluuuuugie,zeby szczuplej na buzi wygladac,fajny kolor posujacy w sam raz do opalonej,sexownej skory,mmmmmm...hahahahha...

nocka pieknie przespana,Marynia kaszke zjadla,ja buleczke z bialym serkiem i antybiotyk na sniadanie,mniam:-Dpogoda super,ale zapowiadali deszcze;-)zobaczymy,pranko wstawione,jak ja lubie prac tzn nie ja tylko pralka:-D;-)

milego dzionka kochane:tak:;-):-)

reklama
Witam Laseczki:-)

Ewunia mam nadzieje,ze w weekend urodzisz:tak:
Mata bizuteria super,naszyjnik i bransoleta w kolczykach nie byloby mi dobrze ja musze nasic takie dllllluuuuugie,zeby szczuplej na buzi wygladac,fajny kolor posujacy w sam raz do opalonej,sexownej skory,mmmmmm...hahahahha...

Taaaa to już Mata znalazła włąścicielkę dla swej biżuterii hehehe :-D

a co do mnie też mam taką nadzieję, mam 5 dni do terminu... a już mnie męczy to wszystko... dobrze mnie nastrajają te skurcze, ale póki co cisza... chyba muszę okna umyć :-D

Do góry