reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Czesć wszystkim mamusiom:-) U nas pogoda koszmarna. Zimno, pada o wieje okrutnie:-( Nocka OK.

No to Bartut zaszalał. A to pewnie dlatego, że nie chciał, żeby mamusia się nudziła;-);-);-);-)

Marta Ty to masz pomysły. Super

Zmykam wstawić obiadek i powiesić pranko

reklama
kawa poleciała na mnie, na niego, na komputer, na dywan, na podłogę, na ścianę, na łóżeczko Barta, na pranie które tu stało, na zabawki...
Daruunia-ile Ty tej kawy mialas???:szok:Wiadro?:-D:rofl2:;-)

Ewunia-ale Cie trzyma....No,niech sie juz ruszy na powaznie!KRRRRRA!!!!!!:rofl2:
Mata-Ty to masz fajne pomysly!No i zlote raczki;-)

Najlepsze zyczonka dla Adasia od Limby:-):-)

A my jednak w domciu,bo Maja juz na przystanku zaczela bardzo wymiotowac,wiec wrcilysmy sie chociaz przebrac,ale w domu dalej wymiotowala-wiec zadzwonilam do pracy,ze jednak nie przyjedziemy dzisiaj.
Potem zadzwonilam do naszej pediatry,ktora powiedziala,ze tak moze byc od gardla i kazala dac syrop na wymioty,no i lekkostrawne jedzonko dzisiaj.
Teraz Maja spi,mam nadzieje,ze jej przejdzie.Przez to wszystko nie wiem co to bedzie z tym roczkiem w niedziele-byc moze trzeba bedzie jednak zrobic tylko krotkie przyjecie z tortem we wtorek (dzien urodzin) wieczorkiem.....

Ostatnia edycja:
Dzien Dobry
No nie Ewa w dalszym ciągu w dwupaku !!!:-)

U nas noska ok , Nadia spała super ale Fabio miał atak kaszlu i musialam inhalowac go , pozniej nie mogł zasnac to siedzialam przy nim ale włączylam mu suchowisko i zasnął ...
U nas pogoda fatalna, wieje jak czort...
Zbieram sie do ogarnięcia mieszkanka..

Widzę że tłok na bb się zrobił w końcu :-)

Bbakania :-D:-D:-D
Lilianko zdrówka dla Fabianka! Maajka dla Majeczki! :tak:
Majka wiadro nie, dla większy kubek... ;-)
Marlena zdrówka- kurcze mnie coś bierze, wzięłam właśnie gripex- może pomoże ;-)
Agusia mam nadzieje że pogoda sie porpawi!!! :sorry::sorry:

Kurcze miałam isc na zakupy, a wiej i zimno jak na Uralu :baffled:

Agusia mam nadzieje że pogoda sie porpawi!!! :sorry::sorry:
Oj ja też mam taką nadzieję. Do przyjazdu masz jeszcze kilka dni i wszystko moze się zmienić.

Lilianko zdróweczka dla Fabianita.

Majeczko skarbie nie rozchoruje się. Zdróweczka dla Ciebie.

A ja korzystam z ostatnich chwil ciszy i spokoju bo pewnie Kubcio zaraz wstanie i do wieczora będzie baraszkował

Jestem jeszcze :angry::angry: już się cieszyłam, bo byliśmy z małą na spacerku i w pewnym momencie aż mnie wpół wygięło... dzwonię do gina, a ten mówi biegiem na ktg... trzymali mnie dosyć długo pod nim... bo mała sie nie ruszała... mnie wyginało jak cholera na tym łóżku, prawie poduszkę gryzłam, a na zapisie skurczy brak!!! myślałam że oszaleję!!! a boli mnie cały czas tylko że od krzyża. Zbadał mnie lekarz dyżurny, mojego nie było, szyjka miękka z rozwarciem na luźny palec! ile to może być??? ale dosyć długa jeszcze...
powiedział, że te bóle są przepowiadające a jak bardzo boli to kłania się nospa, a jakby się coś działo, to o każdej porze dnia i nocy mam się zgłosić do szpitala to sprawdzą.... więc dupa, chyba nie urodzę do terminu :-( jak znów przenoszę to oszaleję!!! buuuuu... więc nic ciekawego się na KTG nie dowiedziałam :-(

Maajko, zdróweczka dla Majuni! ale się biedactwo nacierpi :-(
Lilianko, zdrówka dla Fabiana!!!

u nas też wieje że chce głowę urwać, ale jest duszno, więc chyba burza wisi znów w powietrzu :-( ałaaaaaaaaaaaaaaaa znowu boli nie wytrzymam tego :angry:

Ło matko Ewa ja piszesz ałłłł to i mnie zabolało :szok:
U nas słoneczko swieci ale bardzo wieje!!!
Nadia dzisiaj poprzestawiala swoje drzemki i pierwszą miała po 12 :-( i chodzi jakas śpiąca... i marudzi...

Idę ją uśpić ... Do wieczorka

reklama
Do góry