Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Daruunia-ile Ty tej kawy mialas???kawa poleciała na mnie, na niego, na komputer, na dywan, na podłogę, na ścianę, na łóżeczko Barta, na pranie które tu stało, na zabawki...
Wiadro?
;-)

Oj ja też mam taką nadzieję. Do przyjazdu masz jeszcze kilka dni i wszystko moze się zmienić.Agusia mam nadzieje że pogoda sie porpawi!!!![]()

już się cieszyłam, bo byliśmy z małą na spacerku i w pewnym momencie aż mnie wpół wygięło... dzwonię do gina, a ten mówi biegiem na ktg... trzymali mnie dosyć długo pod nim... bo mała sie nie ruszała... mnie wyginało jak cholera na tym łóżku, prawie poduszkę gryzłam, a na zapisie skurczy brak!!! myślałam że oszaleję!!! a boli mnie cały czas tylko że od krzyża. Zbadał mnie lekarz dyżurny, mojego nie było, szyjka miękka z rozwarciem na luźny palec! ile to może być??? ale dosyć długa jeszcze...
Widziałam własnie azile na gg z opisem Wrtócilismy to pewnie niedługo zawitaW
I jak się ma Mamootowa rodzinka i Azile, na wyjazdach.
Kurcze ale im fajnie.