reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam wieczorkiem :-)

kolejny raz net nawalił i dopiero przed chwila znów włączyli :crazy:

Asiowo a to Ci Paulinka :-D:-D:-D my juz dawno kupkowej awarii tego typu nie mieliśmy (tylko jak Dobrusia była malutka i ja przebierałam, to mi taka armatę strezliła, że przez pół pokoju przeleciała i na ścianie jeszcze są jakieś kropki :rofl2:)

Ewunia trzeba było poprosic tego doktorka, żeby mały masażyk szyjki zrobił, na pewno by pomogło :tak: (pamiętam jak leżałam na patologii i przyjechała właśnie taka dziewczyna co to skurcze miała, ale akcja konkretnie zacząć się nie chciała, poszł do zabiegowego z położną, masażyk i ledwo z samolotu zlazła takich skurczy dostała :tak:) ja tak czy inaczej trzymam kciukasy, żeby szybko sie zaczęło (i skończyło :-p)

Dziekuję za miłe słowa na temat pseudo-biżu :zawstydzona/y: próbuje różne rzeczy robić, co by dorobić do domowego budżetu i może powstanie kilka egzemplarzy na sprzedaż:sorry:

Miłego oglądania tv :-D ja znów pochłaniam książki, dzis właśnie skończyłam kolejną, juz w trakcie coś mi się znajoma wydawała, ale dopiero ostatni rozdział mi uświadomił, że juz ją czytałam :zawstydzona/y: ale było to bardzo dawno (a u nas w bibliotece książka ciągle była w dziale nowości, a to lekko 2 lata temu ja wypożyczałam :eek:)

reklama
Mata, licze w duchu na to...

Dziewczynki, od jakiejś godziny strasznie mi coś bulgocze w brzuchu, jakby mi się cos strasznie przelewało... pojadłam dosyc sporo, ale już mnie to bulgotanie wkurzać zaczyna!!! co to za cholera...

Kurde ale jakie to denerwujące to szok... moglaby walnąć ze 2 razy i przebić i tak to mi chlubocze cały brzuch :-D:-D

Mata, Dobrusia wygląda prześlicznie :-D cud miód dziewczynka :-D

reklama
Do góry