reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Asiowo-ale Wam Paulinka narobila!Ja wlasnie zawsze boje sie nawet wietrzyc pupe Mai,jakis taki mam uraz....
Mata-ale super suwaczek!:-)
Bbakania-ale super avatarek!:-)

U nas Maja juz spi,ale obawiam sie co to bedzie w nocy-bo od kilku nocy Maja budzi sie ciagle tak do 1.00-3.00 z ogromnym placzem.I nie przestaje plakac,jak kiedys,po wzieciu na rece-tak jakby ja cos bolalo,moze to gardziolko....I usypia dopiero po jakims czasie na reku,ale za niecale 5 minut od poczatku-i tak czasem przez 2 godziny!
Dzis juz na szczescie nie wymiotowala,tyle co rano.

reklama
Dzień dobry! Znowu pierwsza... ehhh Bart wstał przed 6-stą...

Właśnie zaczynam pic kawkę- mam nadzieje że Bart mi jej nie wyleje :eek:;-) Ł odsypia nockę, Bart mi to sie drze nad uchem- mały wrzaskun..

Dzisiaj jedziemy do znajomych na grilla, i będziemy spac u teściów ;-)
Miłej soboty moje drogie!

Dobrusia ślicznie wyglądasz!

Witajcie!
U nas pogoda butelkowa :-( niestety spaceru nie będzie ale chyba nawet dobrze, bo złapalam przeziębienie i boję się o małego ponieważ nadal ma katar a dziś taki białawy więc to już nie przez ząbki :-( qurczę mam nadzieję, że szybko się wykuruję
W pracy w porządku czas szybko mija i praca mnie wciąga więc nie jest źle, Jasio zadowolony ponieważ spędza z dziadkiem więcej czasu ;-)
miłego weekendu i oby pogoda się poprawiła :-)
Serdeczne życzenia dla maluszków :-)

;-):tak:Witam kochane:-)

Pogoda mmmmm...sama niewiem w jednym oknie chmury w drugim slonce:tak:
czuje sie wyspana,ale nadal chora,niedlugo wpadna znajome jeszcze tylko musze poleciec do sklepu po buleczki i ciasteczka:tak:

Aniknulko u ciebie jak u mnie ja przeziebiona,a Marysia ma katarek.ehhh...
Basia powodzenia u lekarza:tak:
Darunia,ale Ci dobrze z tym grillem:tak:

Milego dzionka:-)

reklama
Witam
U nas pogoda fatalna, leje - leje!!!!! i jest zimnoo brrrr...
Nadia dzisiaj wyjątkowo wstała przed 8, teraz znów zasnęła, to wszystko przez ta pogodę,m w pracy, Fabio z tata...

Ja siedzę i czytam o diecie, schudnij 8k w miesiąc:-D i obżeram sie truskawkami

Do góry